ECT behandlingar fick mig till självmordsförsök


”Jag är emot ECT-behandling. Jag fick det 2 gånger i vecka i 2 månader. jag har ingen minne kvar av mitt liv både långskit minne och kortminne . Det känns som jag är ingen..har jag född barn, när ,hur…vem är jag egentligen. Försökt begå självmord efterbehandling pga av jag kände inget med känsla med någon inte ens mina barn. Detta är hemsk upplevelse. ECT-behandling bör förbjudas. jag försöker kämpa emot svåra kramper som jag får på nätterna ”jag rycker upp på nätterna. jag hoppas att ingen går genom det jag har gjort.”

”Jag är STARK EMOT detta behandling. Det jag har genom gått under dem här åren, vill jag inget ska genom gå. Bör förbjudas totalt i Sverige.”


Har du själv dålig erfarenhet av elchocker?

Vet du någon som har råkat illa ut?

Berätta din historia och hjälpa andra!

Du hjälper då även dig själv. Du kan vara fullständigt anonym.

Berätta din historia här.
Säg vad du tycker om elchocker här.