Fick bestående minnesproblem som påverkar mig varje dag efter ECT


”Jag fick ECT behandling (ar) för det var inte bara en utan många när jag var i 20 -års åldern. Precis efteråt var det riktigt otäckt inget fungerade som det skulle med ansiktsminnet, och den inre kartan man tar så för givet.

Jag kunde inte hitta hem från stan för min hjärna kunde inte processa den informationen som den annars automatiskt gör. Jag fick inte bara minnesstörning utan jag har bestående minnesproblem som påverkar mig varje dag, dag ut och dag in är det något jag får leva med.Jag var ung och hade hela livet framför mig…

Jag önskar ingen annan att få gå igenom det jag själv har gjort.”


Har du själv dålig erfarenhet av elchocker, ECT?

Vet du någon som har råkat illa ut?
Berätta din historia och hjälp andra!

Du hjälper då även dig själv. Du kan vara fullständigt anonym.
Om du vill så kan du även få hjälp att anmäla.
Berätta din historia här.
Säg vad du tycker om elchocker här.