Fick en brutal ECT-behandling


Hej! Äntligen!!! Efter mer än femtio år har jag fått reda på att jag inte är ensam. Fick i mina tidiga tonårsår bli tvingad in på psykvård i Upsala Jag var en ledsen kärlekslängtande tonåring, utan närvarande föräldrar, bara en okänslig barnavårdsman,som ansåg att jag skulle psykutredas. Fick en , som jag förstår nu; mycket brutal behandling beståenda av varannandag ect och varannandag insulinbehandling . Jag har efter det under många år lidit av att mina finaste minnen inte finns kvar , bara ondskan jag utsatts för. Samt en hela tiden närvarande övervikt. Inte bara ect orsakade skador , insulinet var även behjälplig Har som pensionär försökt lära mig tex engelska men inte fixat det


Har du själv dålig erfarenhet av elchocker?

Vet du någon som har råkat illa ut?

Berätta din historia och hjälpa andra!

Du hjälper då även dig själv. Du kan vara fullständigt anonym.

Berätta din historia här.
Säg vad du tycker om elchocker här.