Folkskygg efter elchocksbehandlingar


”hej! jag fick 6 ect behandlingar och blev klar i huvudet efter detta men när jag kom hem från psyk blev det värre, närminnet är kasst och jag blandar ihop dagarna och kan ringa till en person på f.m och sedan ringer jag på e.m och frågar samma sak. har tappat ordförådet, glömmer vad jag ska säga och får inte fram orden, detta är väldigt jobbigt för mig, jag är bipolär och det är nog så jobbigt för mig, det räcker med den sjukdomen men nu kommer detta också, man blir ju folkskygg och sitter inne i lägenheten och vågar inte gå ut. nä jag ska aldrig mer ta en ect behandling aldrig…….”


Har du själv dålig erfarenhet av elchocker?

Vet du någon som har råkat illa ut?

Berätta din historia och hjälpa andra!

Du hjälper då även dig själv. Du kan vara fullständigt anonym.

Berätta din historia här.
Säg vad du tycker om elchocker här.