Jag lider med de som tvingas till elchocker


”Det här är verkligen upprörande. Jag blir förbannad, jag skäms för att vara Svensk, Jag tänker närmast på ett program som gick på Tv för inte så längesedan, om en kvinna som fått åtskilliga el-chocker, dessutom blivit lovad att INTE få fler. Om hon återvände t. en klinik. MEN det fick hon ändå, hon grät i programmet o försökte ställa dom skyldiga till svars. Jag orkade inte ens se färdigt programmet. Detta MÅSTE få ett slut. OM jag kan göra någon som helst skillnad med att gå med här som jag gjort samt skriva detta, så är det verkligen jättebra! Jag lider med dom som tvingats till detta. Tycker det är fruktansvärt!!!”


Har du själv dålig erfarenhet av elchocker?

Vet du någon som har råkat illa ut?

Berätta din historia och hjälpa andra!

Du hjälper då även dig själv. Du kan vara fullständigt anonym.

Berätta din historia här.
Säg vad du tycker om elchocker här.