Jag mår inte alls bra efter elchocker


”Inget finns kvar , varken bra eleler dåligt. jag lever som i en nån sorts mardröm och drä ingen känner mit mig eller hjälper mig. Så är det JAG ÄR SKITFÖRBANNADE PÅ DET HRÄ JÄVLA SKITSAMHÄLLET PÅ SOSSARNA SOM SÅLT VÅRT LAND OSV….

jag mår inte allls bra av att fått elchockeer, lättirriterad, förvirrad , glömmer saker hela tiden, har inge riktiga vänner kan inte ens spela de enlkklaste dataspelen som på nintendo gameboy klarar jag inte ens

HJÄLOP MIG !!!!! JAG VILL HA KOMPNESATION, JAG E INGEN DÅRE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! suck puss och stön på er , hoppas ni akkan hjällpa mig får 1 miljard krornor så jag kan köpa glass till alla jag känner och göra dom klada. Det gfååååååååår ja väl????????”


Har du själv dålig erfarenhet av elchocker?

Vet du någon som har råkat illa ut?

Berätta din historia och hjälpa andra!

Du hjälper då även dig själv. Du kan vara fullständigt anonym.

Berätta din historia här.
Säg vad du tycker om elchocker här.