Minns knappt mina flickors uppväxt efter elchocker – läkarna tror inte mig


”Jag fick 22 ectbehandlingar för 5 år sedan. Har fått kämpa för att läkaren ska tro på mig. Än i dag vet jag inte om han tror att det är min deppresion eller ect som gör att jag drabbats av minnesförlust. Jag tror att det är ect:n. Jag har i stort sett tappat mitt gamla liv. Jag minns knappt mina två flickors uppväxt. Resor och upplevelser, får jag fråga min man vad jag tyckte om. Jag får leva för i dag, och ta tillvara det som händer och hoppas att jag ska minnas det. Jag vore tacksam om den som läser det här, hör av sig. Birgitta”


Har du själv dålig erfarenhet av elchocker?

Vet du någon som har råkat illa ut?

Berätta din historia och hjälpa andra!

Du hjälper då även dig själv. Du kan vara fullständigt anonym.

Berätta din historia här.
Säg vad du tycker om elchocker här.