Jag känner mig fullständigt värdelös efter ECT-behandlingarna


Se fler filmade intervjuer mot ECT med läkare, sjuksköterskor och drabbade.

Vad kan vi göra åt Psykiatrins bedrägeri med ECT-behandlingar?

Deprimerad tjej som kanske skall få elchocker, ECT-behandlingar.

Många människor har allvarligt skadats av ECT och fått sina liv förstörda.
De har många gånger övertalats av psykiatrin och inte fått en korrekt och fullständig information innan behandlingen. Då hade de aldrig gått med på ECT. Deras mänskliga rättigheter har allvarligt kränks.

Vi arbetar långsiktigt för att alla drabbade av ECT skall få ersättning och upprättelse och har fått en del resultat. Patientförsäkringen har betalt ut skadestånd till flera som skadats och Socialstyrelsen har erkänt att det finns en risk för bestående skador efter ECT-behandlingar.

Psykiatrin forsätter att elchocka som aldrig förr

Men trots alla anmälningar och vittnesmål på skador efter elchocker så fortsätter psykiatrin att använda ECT-behandlingar och elchocka bla. barn, gravida, äldre och under tvång som aldrig förr – 60 000 elchocker om året 2009.

Elchocksbehandlingarna skall förpassas till psykiatrins historiska skräckkammare tillsammans med bla. lobotomi, insulinchocker, hjärnoperationer, isbad, snurrstolar, tvångssteriliseringar mm. Det finns alternativa behandlingar som fungerar men de behöver lyftas fram och användas, vilket psykiatrin inte har något som helst intresse av.

Vi vara modiga och bestämda och fortsätta att höja vår röst och få ut sanningen om elchockerna.

Kan du hjälpa till att få ut sanningen om ECT-behandlingarna?

Vi behöver verkligen din hjälp – agera gärna enligt alternativen nedan.

Anmäla dina skador från ECT-behandlingar Berätta din historia om ECT och hjälp andra! Skriv på protestlistan mot ECT-behandlingar! Skriv på namnlistan mot elchocker (ECT) till barn! Gå med i "Nej till elchocker (ECT)" på FB Jag vill hjälpa till att få ut sanningen om ECT! Välkommen att kontakta mig!

Hjälp gärna också till att dela och sprid allt detta material på olika sociala medier!

Bookmark and Share