Kontakta mig angående ECT-behandlingar!


peterularsson-2

Välkommen att kontakta mig!

Jag har under många år engagerat mig i problemen med och skadorna från ECT-behandlingar.

Det hela började en gång i tiden när min farbror blev förstörd av elchocksbehandlingar.

Har hjälpt och stöttat många drabbade att stå upp för sig själva och sanningen genom att anmäla.

Glädjande nog så har flera fått erkännande och skadestånd av Patientförsäkringen på senaste tiden.

Läs här mer om mig och mina målsättningar samt krav vad det gäller elchocker, ECT.

Har du fått skador av ECT-behandlingar? Jag hjälper dig gärna kostnadsfritt steg för steg i din egen takt.

Varför skall man anmäla sina skador från ECT?

Du kan också skriva till mig och berätta vad du har varit utsatt för.

Jag kommer att besvara din kommunikation snarast möjligt.

Välkommen!

Kostnadsfri hjälp att anmäla dina ECT-skador

Hjälp andra genom att slå tillbaka och anmäl! Vi arbetar långsiktigt för att alla drabbade skall få skadestånd och upprättelse samt att psykiatrins elchocker (ECT) skall förbjudas. Alla anmälningar, överklagningar och vittnesmål betyder oerhört mycket och publiceras 100% anonymt. Det finns ingen garanti för skadestånd och upprättelse. Du hjälper andra!

Fyll i formuläret här!

Har du fått ECT skador över 10 år sedan? Du kan hemskt gärna hjälpa andra med ett anonymt vittnesmål, men anmälningstiden har tyvärr gått ut.

Jag vill ha kostnadsfri hjälp att anmäla & överklaga ECT-skador.Jag vill lämna ett anonymt vittnesmål på skador från ECT.Jag vill ha info och råd för att stoppa pågående ECT.Jag vill ha information om ECT-behandlingarna.

När fick du, anhörig eller vän ECT?

Namn:

E-post:

Vilka skador har du, anhörig eller en vän fått av ECT-behandlingar?

Hur hittade du till denna sida?

Jag vill ha kostnadsfri, personlig hjälp och stöd av privatpersonen Peter Larsson, Medredaktör Newsvoice, medlem i Amnesty, Kommittén för Mänskliga Rättigheter och Röda Korset. Peter har ett mångårigt engagemang mot ECT och har hjälpt hundratals att anmäla och överklaga. Flera har fått skadestånd från Patientförsäkringen, LÖF.


Du kan också maila mig direkt: peterularsson(at)gmail.com

Kommittén för Mänskliga Rättigheter, KMR

Ditt anonyma vittnesmål eller synpunkter kommer också att läggas till denna protestlista mot elchocker, ECT.

Ditt anonyma vittnesmål eller kommentar kring ECT kan komma att användas på Facebook, hemsidor, i rapporter till Socialstyrelsen, pressreleaser, media eller politiker. Din identitet är alltid fullständigt skyddad.