Detta tema har upprört mig länge


Detta tema har upprört mig länge, eftersom jag känner en person som frivilligt utsätter sig för det här, och en annan person som nu är död som fick ofrivilliga elchocker. Jag kunde inte förstå hur familjen tillåter denna grymma behandling av våra medmänniskor. Jag har läst om detta ämnet och minns att denna metod är förbjuden i många länder.

Såg du uppdrag granskning ikväll, om hon som bor i Lund och tvångsbehandlats? Nu har jag en gammal barndomskamrat vars man har lagts in och de vill tvångsbehandla honom där i Lund. Hemskt…


Har du själv dålig erfarenhet av elchocker?

Vet du någon som har råkat illa ut?

Berätta din historia och hjälpa andra!

Du hjälper då även dig själv. Du kan vara fullständigt anonym.

Berätta din historia här.
Säg vad du tycker om elchocker här.