Psykiatri: Diagnostic and Statistical Manual – DSM


”Dessa fakta kan vara svåra att ta till sig och förstå – men livsfarliga att ignorera.”

374 mentala ”störningar” och fler är på gång …

Psykiatrins dödligaste bedrägeri

Större framsida   Större baksida   Beställ DSM

”Vi har inte en epidemi av psykisk sjukdom; vi har en epedemi av psykiatri.”
– Dr Thomas Szasz, professor emeritus i psykiatri.

En dokumentärfilm om Diagnostic and Statistical Manual – DSM

”För mig är detta (DSM) ett korthus och man kan slå bort ett eller två kort i toppen eller så kan man få hela rasket att rasa. Jag föredrar att få hela rasket att rasa.” – Dr Thomas Szasz, professor emeritus i psykiatri

En utstuderad bluff baserad på falsk vetenskap …

Den är 943 sidor lång och innehåller 374 psykiska ”störningar”.

Den är grunden för de psykiska störningar som listas i International Classification of Diseases som används över hela världen.

Och trots att den väger mindre än tre kilo, har den kommit att påverka alla delar av vårt moderna samhälle: våra myndigheter, våra domstolar, vår militär, våra media och våra skolor.

Genom att använda den kan psykiatriker påtvinga neddrogning, ta dina barn ifrån dig och till och med beröva dig dina mest dyrbara personliga friheter.

Det är psykiatrins ”Diagnostic and Statistical Manual of Mental Disorders”, och det är den motor som driver en psykiatrisk industri som omsätter 330 miljarder dollar.

Men finns det några bevis som ligger till grund för DSM? Eller är det inget mer än en utstuderad bluff baserad på falsk vetenskap?

Från skaparna av de prisbelönta dokumentärfilmerna ”Mördande vinst”, ”Marknadsföring av vansinne”, och ”Dödlig utgång”, kommer den chockerande sanningen bakom psykiatrins dödligaste bedrägeri.

Dokumentärfilmen är producerad av Kommittén för Mänskliga Rättigheter, KMR.

För otroligt för att vara sant?
Svårt att ta till sig och förstå?

Sök på svenska FASS och läs om biverkningarna på olika psykofarmaka.

Exempel: De vanliga biverkningarna – jag upprepar – de vanliga biverkningarna för Ritalin är enligt FASS: hjärtklappning (oregelbunden hjärtrytm), förändringar i humör, humörsvängningar eller personlighetsförändringar. Detta är alltså de vanliga biverkningarna från Ritalin. Läs de återstående biverkningarna på FASS. Läs mer här om Ritalin.

Obs! Exempel på vanliga biverkningar från Ritalin är alltså – enligt FASS – ”förändringar i humör, humörsvängningar och personlighetsförändringar”!

Vittnesmål från drabbade

Biverkningar från Concerta”Gud vad jag är glad att jag hittade den här sidan!! Mina jävla idiotläkare ska fan få höra ett och annat på måndag när jag ser hur ni har påverkats och vad denna medicinen har gjort. Jag har gått på Concerta fram och tillbaka för att jag har avslutat den och sen påbörjat behandligen igen för att jag inte har tyckt om den. Jag har inbillat mig att den har hjälpt mig och jag tror t.o.m. att jag är feldiagnoserad. Ser ni denna länken ifrån Aftonbladet om att hallands län är de som ställt flest ADHD-diagnoser så förstår ni nog min oro (bor där). Det var min sista dag idag som jag tog Concerta och jag behöver fan ingen läkares tillstånd till det!!!!!!! Jag är inte ensam om mina biverkningar och jag är tacksam och samtidigt väldigt ledsen att behöva hitta detta själv!”

Fick 11 olika tabletter per dag av läkarna ”Det är så att jag under nästa 11års tid mått dåligt, läkarna har skrivit ut mediciner och satt olika diagnoser så att jag till sist trodde att jag va så kallad multisjuk. Jag hade vid ett tag 11 tabl/per dag av olika slag, så som Lyrica, strattera, stesolid, stilnoct, legrigan osv. jag hade en del biverkningar och kände givetvis att jag levde i ett liv som i en bubbla. Detta bidrog även att jag hamnade på sluten avdelning inom psykiatrin och ett antal gånger på sjukhus för att jag inte orkade mer och försökte ta livet av mig, de va en självklarhet för mig vid detta tillfälle. Nu har jag tre mediciner Theralen mot sömn, stesolid mot oro och strattera. theralen 0,25-0,50 tar jag i små mängder och den gör ju så att jag sover. Stratteran 80mg är en hög dos, har använt denna i några månader och nu känner jag mig irriterad, förbannad och sur, har i mellan åt också ont i bröstet men tänker att de kanske beror på rökningen. Stesoliden 10mg tar jag dagligen för att få ett inre lugn och den funkar faktiskt oftast. Men min fråga är kan man fortsätta med stesolid och theralen eller är de också en hemsk medicin med många biverkningar som ger skada kroppsligt förutom levern? Jag vet inte om jag skulle klara mig annars. Jag försöker att leva ett relativt sunt liv. Har stark överaktivitet och försöker att bli utmattad så att jag kan gå ner i varv, ett arbete som är krävande fysikt, långa promenader m.m men inte alltid detta funkar. Ångesten är så stark och oron är olidlig. Tycker denna sidan är jätte bra och man får en införståelse om vad som egentligen händer inom en. Tackar dig för detta”

Skiträdd förälder”Hej. Jag är en skiträdd förälder till en helt magisk grabb på sju år som idag har varit hos skolläkaren och fått rådet att igentligen utan någon utredning börja medicinera min som för ADHD. Jag fattar ingenting. Jag vet inte vad jag skall göra. Jag är nykter narkoman och har absolut ingen bra erfarenhet av dessa mediciner som det talas om. Jag är skiträdd för jag vill verkligen inte utsätta min son för det här men tyvärr bor inte grabben hos mig utan hos sin mor som på något lustigt sätt verkar positivt inställd till detta. Jag har 50 vårdnad om honom och vill verkligen inte utsätta honom för detta. Vad ska jag göra. Snälla hjälp mig innan det är för sent.”

// Beställ dessa DVDs idag till självkostnadspris! //

”Hej! Har got genom alla fyra CD som jag beställde from Er.Tack för det och jag tycker det är omännisklig att ETC används som det gör. Har en nära släkt som nu under sommar var hon glad.Blev inlagd på Östra Sjukhus.på på en månad sen ,fick 8 ETC nu går hon som zombie och detta är fruktansvärt. Igår hade jag möte med läkare och jag kräver få en svar vad dem har gjort- Mvh Veronica.”

Specialpris för alla fem DVDs inkl. alla kostnader är 498:-

Dessa dokumentärfilmer innehåller kompletta källhänvisningar.

Dokumentärfilmen är producerad av Kommittén för Mänskliga Rättigheter, KMR.

Fel: Kontaktformulär hittades inte.

”Jodå, jag har fått paketet och tittat igenom samtliga filmer. Det känns som att det blivit på modet med psykiska sjukdomar och jag har vänner som fått blandningsdiagnoser och äter massa piller. Jag tänkte lägga upp dem på vårat ”minibibliotek” som vi har på våran avdelning för vårdpersonalen. Man kan tex. se ett avsnitt och samtala kring det, eller så kan man låna hem och titta i lugn och ro. Många av våra nya brukare som kommer till avdelningen har någon form av ”psykisk sjukdom”, men när man tittat på filmerna så får man sig en tankeställare. Man kanske hittar andra vägar att gå istället för att följa samma spår/medicinering som personen haft tidigare.”