Psykiatri: Dödlig Utgång


”Dessa fakta kan vara svåra att ta till sig och förstå – men livsfarliga att ignorera.”

Hur kan psykiatriska preparat döda ditt barn?

Vad ligger bakom den ökande utskriften av psykofarmaka till barn?

Större framsida   Större baksida   Beställ Dödlig Utgång

”Vi har inte en epidemi av psykisk sjukdom; vi har en epedemi av psykiatri.”
– Dr Thomas Szasz, professor emeritus i psykiatri.

Dödlig Utgång

En ny dokumentär som avslöjar hur förödande –
och dödliga – psykiatriska droger kan vara för barn.

”Om vi hade fått veta att det psykiatriska preparat som vår son fick hade så farliga biverkningar, skulle han vara i livet idag.” – Celeste Steubing

Från skaparna av de prisbelönta dokumentärerna ”Mördande Vinst: Vad du inte vet om psykofarmaka” och ”Marknadsföring av vansinne: Är vi alla galna?” kommer en bitande ny dokumentär som avslöjar hur förödande – och dödliga – psykiatriska droger kan vara för barn och familjer.

Bakom dystra statistiker över dödsfall, självmord, missbildade foster och allvarliga biverkningar står offer för dessa preparat som sprids över hela planeten – personliga berättelser om förlust och tapperheten hos de som fått betala det högsta priset.

Hävdar psykiatriker att deras medel är säkra för barn?

Efter att du fått höra vad åtta modiga mödrar, deras familjer, hälsovårdsexperter, läkemedelsrådgivare och läkare å sin sida har att säga, kommer du att övertygas om en sak: Psykiatriker spelar ett spel med dödlig utgång.

Inkluderar ett informationshäfte: Dödlig Utgång – Hur psykiatriska preparat kan döda ditt barn och vad du kan göra åt det.

Dokumentärfilmen är producerad av Kommittén för Mänskliga Rättigheter, KMR.

För otroligt för att vara sant?
Svårt att ta till sig och förstå?

Sök på svenska FASS och läs om biverkningarna på olika psykofarmaka.

Exempel: De mycket vanliga och vanliga biverkningarna – jag upprepar – de mycket vanliga och vanliga biverkningarna för Strattera är enligt FASS: huvudvärk, minskad aptit (inga hungerskänslor), illamående (med kräkningar), känna sig illamående, magont, sömnighet, förhöjd hjärtfrekvens (puls), förhöjt blodtryck, aptitlöshet, att vara lättirriterad, humörsvängningar, sömnproblem, yrsel, tillstånd av dvala, förstoppning, matsmältningsstörningar, svullen, röd och kliande hud, utslag, utmattning, viktminskning.

”Patienter under 18 år har en större risk för biverkningar såsom: självmordstankar, fientlighet (främst aggression, trots och ilska), humörsvängningar.”

Detta är alltså de mycket vanliga och vanliga biverkningarna från Strattera. Läs de återstående biverkningarna på FASS.

Obs! Exempel på biverkningar från Strattera är alltså – enligt FASS – ”självmordstankar, fientlighet (främst aggression, trots och ilska), humörsvängningar.”!

Vittnesmål från drabbade

Stort tryck på att ”medicinera” mina barn
Hejsan och STORT Tack för ditt engagemang och din kunskap som du delar med dig av.. JAg har 2 pojkar med så kallad Adhd diagnos. Har ända sen dom var små blivit erbjuden mediciner av olika slag men alltid tackat NEJ!! Och då måste man vara enormt stark för att klara av att stå emot det trycket…. Jag tror på alternativt,, och jag vet att medicin inte är rätt väg att nå välmående,utan om vi kunde jobba mer med att förstå dom gåvorna som dessa individer har istället och anpassa miljön, kosten ,och skolan efter dessa underbara människor. Det handlar om att vi inte har tid att lyssna…in med lite piller istället så sitter dom still….. Men dom ska inte sitta still,,dom ska få utlopp för alla sina idèer och sin enorma kreativitet….Men det finns det inte tid till…. Min som bygger ihop en cykel på nolltid så att den går framåt medans tramporna går bak… det kallar jag uppfinningsrikedom… får han bygga om och konstruera så mår han bra. Alltså borde det finnas den möjligheten i skola med, och väva in alla ämnen i det, anpassa efter eleven i stället för tvärtom…. Ja. detta var lite tankar från mig…. Kram Carina”

Det finns alternativ!
Jag tror att ALLA barn med sk ADHD sympton mer el mindre saknar grundläggande behoven av uppmärksamhet från vuxna, hjälpa till med meningsfulla saker, naturen och frisk luft, bra kroppslig aktivitet, kärlek och kramar etc. Sedan är kosten av STOR betydelse också. Min son är naturligt en impulsiv och pratglad person och det måste han få vara, men för övrigt har han blivit så mycket jämnare, gladare, nöjdare sedan vi ändrade kosten. Man behöver inte vara superrestriktiv. Det räcker att helheten är bra och omega 3 ej mkt mjölkprodukter och sluta med socker och vetemjöl. Och låt dem promenera så mycket det går. Hitta på att cykeln är trasig eller bilen, så barnet blir tvungen gå. Det är det mest välgörande!”

// Beställ dessa DVDs idag till självkostnadspris! //

”Hej! Har got genom alla fyra CD som jag beställde from Er.Tack för det och jag tycker det är omännisklig att ETC används som det gör. Har en nära släkt som nu under sommar var hon glad.Blev inlagd på Östra Sjukhus.på på en månad sen ,fick 8 ETC nu går hon som zombie och detta är fruktansvärt. Igår hade jag möte med läkare och jag kräver få en svar vad dem har gjort- Mvh Veronica.”

Specialpris för alla fem DVDs inkl. alla kostnader är 498:-

Dessa dokumentärfilmer innehåller kompletta källhänvisningar.
Dokumentärfilmen är producerad av Kommittén för Mänskliga Rättigheter, KMR.

Fel: Kontaktformulär hittades inte.

”Jodå, jag har fått paketet och tittat igenom samtliga filmer. Det känns som att det blivit på modet med psykiska sjukdomar och jag har vänner som fått blandningsdiagnoser och äter massa piller. Jag tänkte lägga upp dem på vårat ”minibibliotek” som vi har på våran avdelning för vårdpersonalen. Man kan tex. se ett avsnitt och samtala kring det, eller så kan man låna hem och titta i lugn och ro. Många av våra nya brukare som kommer till avdelningen har någon form av ”psykisk sjukdom”, men när man tittat på filmerna så får man sig en tankeställare. Man kanske hittar andra vägar att gå istället för att följa samma spår/medicinering som personen haft tidigare.”