Psykiatri: Marknadsföring av Vansinne


”Dessa fakta kan vara svåra att ta till sig och förstå – men livsfarliga att ignorera.”

Är vi alla mentalt störda och galna?

Hur giltiga är psykiatrins diagnoser?

Hur säker är psykofarmakan?

Vad finns det för alternativ till diagnoser, elchocker och psykofarmaka?

Större framsida   Större baksida   Beställ Marknadsföring av Vansinne

”Vi har inte en epidemi av psykisk sjukdom; vi har en epedemi av psykiatri.”
– Dr Thomas Szasz, professor emeritus i psykiatri.

”Marknadsföring av Vansinne”

En berättelse om det mycket lönande partnerskapet mellan psykiatrin och läkemedelsföretag.

Från skaparna av den prisbelönta dokumentären ”Mördande Vinst – Vad du inte vet om psykofarmaka”

”Psykiatrin är antagligen den mest destruktiva kraft som har drabbat samhället de gångna sextio åren.” – professor emeritus i psykiatri dr Thomas Szasz

Utskrivning av psykofarmaka – det är en guldgruva.

Detta är berättelsen om det mycket lönande partnerskapet mellan psykiatrin och läkemedelsföretag, vilket har skapat ett profitcenter byggt på psykofarmaka, som inbringar 80 miljarder dollar om året.

Men skenet bedrar.

Hur giltiga är psykiatrins diagnoser – och hur säkra är deras droger?

Denna dokumentär i tre delar, som gräver djupt under läkemedelsföretagens fernissa, avslöjar sanningen bakom de smarta marknadsföringsplanerna och det vetenskapliga bedrägeri, vilket döljer en farlig och ofta dödlig försäljningskampanj.

Innehåller: psykofarmakans historia, sjukdomslansering till de friska, marknadsföring till din läkare, dags för din årliga undersökning och min läkare sade inget.

Innehåller även en fullständig beskrivning av de alternativ som finns till diagnoser, psykofarmaka och elchocker.

Dokumentärfilmen är producerad av Kommittén för Mänskliga Rättigheter, KMR.

För otroligt för att vara sant?
Svårt att ta till sig och förstå?

Sök på svenska FASS och läs om biverkningarna på olika psykofarmaka.

Exempel: De vanliga biverkningarna – jag upprepar – de vanliga biverkningarna för Concerta är enligt FASS: irritation i näsa och hals, sömnlöshet, ofrivilliga rörelser (tics), aggression, oroskänsla, oväntade förändringar av humöret, yrsel, hosta, magsmärtor eller obehag, illamående eller kräkningar, diarré, retlighet, feber eller hög kroppstemperatur, viktförlust. Detta är alltså de vanliga biverkningarna från Concerta. Läs de återstående biverkningarna på FASS. Läs mer här om Concerta.

Obs! Exempel på vanliga biverkningar från Concerta är alltså – enligt FASS – ”ofrivilliga rörelser (tics), aggression, oroskänsla, oväntade förändringar av humöret”!

Vittnesmål från drabbade

Blir missbrukare av psykofarmakan
Först fick jag prova 36mg concerta mådde illa,hård imagen var tvungen och köpa plasthandskar för att dra ut avföringen hjälpte inte med preparat mot förstoppning, min mat aptit ökade, huvudvärk. Efter det 18 mg concerta och 15 mg ritalin samma sak i biverkningar. Efter sju veckor 20mg ritalin och 15mg vid lunch, ingen effekt dosen höjdes förra veckan till 20mg morgon 20mg lunch 15mg eftermiddag. Minskad matlust, hård i magen, drogsug (pga jag är fd citadonmissbrukare) Jag känner ingen skillnad alls på att äta adhd medicin, min familj tycker likadant. Kommer bara bli missbrukare om jag fortsätter har läkartid först i september. Jag tänker inte käka dem här längre.”

Lever som ett vårdpaket
Zolofthelvetet har tagit nästan 10 år av mitt liv, och det sk livet förvandlades till ett rent helvete, trappade ner under 20 månader med rakblad osv, 11:e januari 2006 slutade jag helt, snart 6 år efteråt är jag inte människa och är delvis/helt impotent till följd av detta, kan heller inte känna känslor, sympati, empati osv utan lever mer eller mindre som ett kastrerat/lobotomerat vårdpaket!”

// Beställ dessa DVDs idag till självkostnadspris! //

”Hej! Har got genom alla fyra CD som jag beställde from Er.Tack för det och jag tycker det är omännisklig att ETC används som det gör. Har en nära släkt som nu under sommar var hon glad.Blev inlagd på Östra Sjukhus.på på en månad sen ,fick 8 ETC nu går hon som zombie och detta är fruktansvärt. Igår hade jag möte med läkare och jag kräver få en svar vad dem har gjort- Mvh Veronica.”

Specialpris för alla fem DVDs inkl. alla kostnader är 498:-

Dessa dokumentärfilmer innehåller kompletta källhänvisningar.
Dokumentärfilmen är producerad av Kommittén för Mänskliga Rättigheter, KMR.

Fel: Kontaktformulär hittades inte.

”Jodå, jag har fått paketet och tittat igenom samtliga filmer. Det känns som att det blivit på modet med psykiska sjukdomar och jag har vänner som fått blandningsdiagnoser och äter massa piller. Jag tänkte lägga upp dem på vårat ”minibibliotek” som vi har på våran avdelning för vårdpersonalen. Man kan tex. se ett avsnitt och samtala kring det, eller så kan man låna hem och titta i lugn och ro. Många av våra nya brukare som kommer till avdelningen har någon form av ”psykisk sjukdom”, men när man tittat på filmerna så får man sig en tankeställare. Man kanske hittar andra vägar att gå istället för att följa samma spår/medicinering som personen haft tidigare.”