Psykiatri: Psykiatri – Dödens Industri


”Dessa fakta kan vara svåra att ta till sig och förstå – men livsfarliga att ignorera.”

Var, hur och varför började psykiatrins verksamhet?

Psykiatrins bedrägerier kring diagnoser, elchocker och psykofarmaka?

Hur kan psykiatrin få fortsätta med sina destruktiva metoder?

Vad görs för att reformera psykiatrin och ge patienterna mänskliga rättigheter?

Större framsida   Större baksida   Beställ Psykiatri: Dödens Industri

”Vi har inte en epidemi av psykisk sjukdom; vi har en epedemi av psykiatri.”
– Dr Thomas Szasz, professor emeritus i psykiatri.

”Vill bara berätta att jag har lagt in ”Dödens industri” som filmtips i mina psykiatri kurser, distans och fått ett stort antal vuxenelever som sett den, och tackar för informationen.”

”Psykiatri: Dödens Industri”

En skakande dokumentär psykiatrins skräckfyllda historia, motiv och bedrägerier

DVDn Psykiatri: Dödens industri och medföljande dokumentation tar upp och visar klara bevis för psykiatrins skräckfyllda historia, bedrägliga motiv, och omänskliga metoder.

Känsliga tittare varnas!

Patienter dör på psykiatriska sjukhus

De sista 40 åren har nästan dubbelt så många amerikaner dött på kommunala psykiatriska sjukhus (1,1 miljoner människor), som i USAs alla krig sedan 1776.

Psykiatrins roll i Nazityskland

Psykiatrins roll bakom förintelsen under andra världskriget och som de ledande männen bakom Hitler. 40% av alla tyska psykiatriker gick med i SS. Miljontals människor dödades av psykiatriska bödlar i tyska koncentrationsläger under andra världskriget. De flesta psykiatrikerna i nazismens tjänst undslapp rättegångar och domar utan återvände istället till sina tjänstgöringar.

Människor dör och skadas av elchocksbehandlingar (ECT)

Historien bakom elchocker som ursprungligen hämtades från bedövning av grisar före slakt. I denna film kan du se de kramper och kast som patienterna drabbades av under en elchocksbehandling (nuförtiden söver man ner patienten och ger honom muskelavslappnande medel så att det hela ska se finare ut). Elchocker fortsätter än idag enligt samma princip – utan några som helst vetenskapliga grunder eller bevis – men med patienten nedsövd och med muskelavslappnande medel så att folk inte skall bli förskräckta när patientens kropp kastas i kramper – kraftiga nog att orsaka ryggskador. Tänk, vad en sådan elchock gör med personens tankeverksamhet!

De flesta elchocker ges till kvinnor och äldre personer därför att de är mest sårbara.

Resultatet av elchocker: 40 000 dödade och ett oräkneligt antal personer så hjärnskadade att de aldrig kan återfå ett normalt liv.

Psykiatrin tjänar 5 miljarder dollar årligen på elchocker i USA.

Dokumentärfilmen är producerad av Kommittén för Mänskliga Rättigheter, KMR.Vittnesmål från drabbad

Mitt minne blev förstört av elchocker, ECT
Läkaren sa att man kunde förlora lite minne, men att det först hände efter många behandlingar. Så har alla läkare sagt som jag har pratat med. Det stämde inte på mig, jag förlorade flera års minne redan efter första behandlingen och då tyckte jag att det var lika bra att fortsätta. Jag fick ca 20 behandlingar. I början av behandlingarna mådde jag bättre, men det berodde snarare på att jag inte kom ihåg något, inte hur jag mådde innan eller mina djupa tankar. Jag var helt borta i huvudet. När jag blev utskriven började de värsta problemen. När jag pratade med två av mina närmaste vänner kom jag inte ihåg vad vi hade gjort eller vad som hade hänt i deras liv. Jag kände mig så tom och korkad. De fick berätta om allting. När jag gick på fester med lite mer ytliga kontakter presenterade jag mig för många var på de tittade konstigt på mig och sa att vi hade träffats. När det hade blivit så med några personer på samma fest visste jag inte var jag skulle ta vägen eller vad jag skulle prata om. Det blev som en skräckslagen mardröm för mig och det slutade med att jag fick gå hem. Det har varit en lång väg tillbaka, där min pojkvän har fått berätta för mig vilka jag känner, när jag har träffat dem och vad vi har gjort. Jag kan inte förstå att jag har gått igenom sådana behandlingar, att jag har legat på en brits och krampat och stänkt saliv runt omkring mig. Det var en läkare som berättade för mig att det inte var så konstigt att jag hade ont i kroppen efteråt eftersom jag stod som en spännbåge i luften, hemskt! Livet går sakta vidare, men jag känner mig inte så skärpt i huvudet som jag var innan……Jag vill att folk tänker igenom noggrant innan de går med på den behandlingen. På vissa kan det fungera, men för de flesta medpatienter som jag har haft blir de förvirrade.”

// Beställ dessa DVDs idag till självkostnadspris! //

”Hej! Har got genom alla fyra CD som jag beställde from Er.Tack för det och jag tycker det är omännisklig att ETC används som det gör. Har en nära släkt som nu under sommar var hon glad.Blev inlagd på Östra Sjukhus.på på en månad sen ,fick 8 ETC nu går hon som zombie och detta är fruktansvärt. Igår hade jag möte med läkare och jag kräver få en svar vad dem har gjort- Mvh Veronica.”

Specialpris för alla fem DVDs inkl. alla kostnader är 498:-

Dessa dokumentärfilmer innehåller kompletta källhänvisningar.
Dokumentärfilmen är producerad av Kommittén för Mänskliga Rättigheter, KMR.

Fel: Kontaktformulär hittades inte.

”Jodå, jag har fått paketet och tittat igenom samtliga filmer. Det känns som att det blivit på modet med psykiska sjukdomar och jag har vänner som fått blandningsdiagnoser och äter massa piller. Jag tänkte lägga upp dem på vårat ”minibibliotek” som vi har på våran avdelning för vårdpersonalen. Man kan tex. se ett avsnitt och samtala kring det, eller så kan man låna hem och titta i lugn och ro. Många av våra nya brukare som kommer till avdelningen har någon form av ”psykisk sjukdom”, men när man tittat på filmerna så får man sig en tankeställare. Man kanske hittar andra vägar att gå istället för att följa samma spår/medicinering som personen haft tidigare.”