Lovord från några av de som har blivit hjälpta


”Tack igen för ditt stöd o omtanke. Du är guld värd!”

Tack till alla som hjälper till att få ut sanningen om ECT!

Mängder av personer har hört av sig till mig genom åren och berättat om sina skador från elchocksbehandlingar. På denna hemsida finns många gripande vittnesmål.

Många modiga personer har hjälpt mig med arbetet att få ut sanningen om elchocksbehandlingarna. Stort tack till dem!

Arbetet fortsätter tills förbud råder mot ECT och de drabbade har fått skadestånd och upprättelse!

Än en gång stort tack!

”Tack för att du finns och för ditt oerhörda engagemang!
Du är en klippa! Ha det så bra!”

”Hej! Idag har jag skickat in anmälan till IVO. Känns skönt att det är gjort. Så man kan gå vidare. Tack än en gång för ditt stöd o din hjälp. Du är en klippa!!! Hälsn”

”. I mina ögon är du en sann hjälte. Detta har legat så djupt inom mig att jag i tidig ålder (13 år) fick ETC. En stor slöja av skam har hela livet funnits och jag har blivit negativt dömd av de få personer som visst.Men när jag fick kontakt med dig kunde jag börja berätta”

Hei igjen!
Jeg tenker at du har gjort mye for oss allerede, gjennom FB-siden og hjemmesiden din. For meg har det vært til god hjelp å se at det fins noen som er så engasjerte mot ECT, og om jeg noen ganger tviler på om jeg orker å kjempe videre, så leser jeg bare litt og så kommer kreftene tilbake:-)
Jeg skal se hva jeg har av artikler og sende deg linker om jeg finner.
Monica:-)

”Härlig respons! Jag är så tacksam för ditt engagemang för människor som farit/far illa på olika sätt inom psykiatrin. Allt du gör är Guld värt!!”

”Hej! Tack för att du är en oförtröttlig försvarare mot orättvisor. Därom vittnar bland annat den nya hemsidan.”

”Hej! Skrev ut allt om elchocker och tog med mig upp till psyk här i Borås, erbjöd dem att läsa dessa sidor men de verkade inte falla i dem i smaken, kom i vart fall så långt efter samtal med psykolog och läkare att det inte blir aktuellt, de har begripit att det handlar om en djup depresion och att de efter påtryckningar från oss föräldrar ska ändra/minska medecineringen. Tack för att detta fans på nätet, har räddat åtminstånde en person och två barn. Mvh”

”Ok, tack. Jag skickar om anmälan. Det är lite tröstlöst att känna sig ” ratad” men tack, jag ska inte ge upp. Din uppföljning är fantastisk och uppmuntrar att ha vidare. Tack och trevlig sommar.”

Yes vilken bekräftelse.Du är en duktig skribent och gör skillnad!

”Du är verkligen de utsattas vän, en enastående kämpe med civilkurage och en röst som inte är snörd. Tack för att jag fick dina länkar som jag nu enträget går igenom. Hur kan de utsätta gamla, barn och gravida för denna kränkande och omänskliga behandling. Fortsätt ’skrika’!”

”Blir skönt att få in anmälan så man kan gå vidare. Tack än en gång för ditt stöd o hjälp. Du är guld värd! Hälsn C”

”Tack!
Din råd och stöd är värdefulla och jag verkligen uppskattar det.”

”. I mina ögon är du en sann hjälte. Detta har legat så djupt inom mig att jag i tidig ålder (13 år) fick ETC. En stor slöja av skam har hela livet funnits och jag har blivit negativt dömd av de få personer som visst.Men när jag fick kontakt med dig kunde jag börja berätta”

”Hej! Tack för din oförtrutna kampvilja mot elchocker. Jag har själv blivit utsatt för denna ,oförklarliga behandling, för 65 år sedan.”

”Tack snälla du,, för ditt engagemang! När jag såg din sammanställning insåg jag ännu mer vilket jättejobb du har gjort. Och den höga kvalitén! Det gäller att smida nu medan järnet är varmt. Allt arbete som du har ackumulerat är ju så bra sammanställt och uppdaterat.”

”Jag har fått ditt mejl. Verkligen ett imponerande arbete du gör i en sjukt viktig fråga., Den svenska staten har betett sig vedervärdigt många gånger. Jag var nyss och besökte Säter och den anonyma kyrkogården där 800 personer vilar efter gud vet vilken behandling.” – Politiker i Riksdagen

”Varmt tack! Jag ska ta tag i det snarast och håller dig uppdaterad. Du gör en enorm insats för alla oss som inte alltid orkar kämpa.”

”Jag vill börja med att säga att det verkligen är ett fantastiskt och välstrukturerat arbete som du gjort! Det är inget man gör på en kvart, timma eller månad… Vi börjar närma oss visdom snarare än kunskap, om du förstår vad jag menar. När man har tidens perspektiv på saker och ser hur det fungerar i samhället.”

”Jag kan behöva all hjälp jag kan få med anmälan. Jag har svårt att uppbåda ork att ta tag i det då jag får ångest och blir på dåligt humör ju mer jag gräver i ECT skandalen. Jag uppskattar verkligen ditt arbete!”

”har nu sett filmen du skickade, den var kanon! håller med och instämmer i allt! Tack!”

”Jag läser allt du skriver. Det känns så skönt att det är någon mer som är på samma linje som jag. Jag har hållit på i över 30 år och kämpat för en bättre psykvård. Vänligen, Britt”

”Tack igen. Den insats du gjort och gör vad gäller det här är………värd ett nobelpris ! Mer ! Om inte jag hittat din protest lista vet jag inte var jag varit idag, för jag hade inte någon som jag kunde prata med om just detta. Jag höll det inom mig själv. Och ville allt oftare ge upp.”

”Hej, och tack för att du vill hjälpa mig hos Socialstyrelsen. Ditt namn väger nog ” tyngre ” än mitt gör.”

”Hej, du ska ha stort tack som finns som en stöttepelare för, verkar det som, väldigt många personer. Det är beundransvärt att engagera sig så.”

”Att jag skriver till er på Uppdrag Granskning hänger ihop med att jag har fått nytt hopp och mer mod i samband med en manlig kontakt jag fått via hemsidan om ECT. Han har exempelvis hjälpt mig att skicka in en anmälan till Socialstyrelsen.”

”Du är verkligen de utsattas vän, en enastående kämpe med civilkurage och en röst som inte är snörd. Tack för att jag fick dina länkar som jag nu enträget går igenom. Hur kan de utsätta gamla, barn och gravida för denna kränkande och omänskliga behandling. Fortsätt ’skrika’!”

”Hej, Varmt tack för ditt tydliga svar. Tack också för länken till din hemsida och info om de fasansfulla elbehandlingarna. Samtliga ämnen du tar upp känns mycket viktiga och jag kommer att hänvisa mina studenter dit nästa termin när vi kommer att behandla diverse sociala frågor. Bästa hälsningar, Harriet”

”Vill avsluta med ett VARMT TACK för ditt stora engagemang och jobb i denna fråga!!!! Många sjuka och utsatta orkar inte kämpa och då är det fantastiskt om någon med styrka och kraft orkar bry sig å ”de drabbades”vägnar!!! Allt gott till DIG!”

”Tack och bra gjort att du fightas som du gör!”