Psykpillerna och ECT-behandlingarna hjälpte definitivt inte


Psykpillerna och ECT-behandlingarna hjälpte definitivt inte

Personen på bilden har inget med texten att göra.

”Min dotter fick en aggressiv bröstcancer, vilket gav mig sorg, ångest och till slut självmordstankar. Jag började då äta äta sömntabletter och stesolid, för det var oerhört jobbigt att följa den plågsamma processen hon fick genomlida. Tack och lov är hon frisk nu.

Jag har nu i efterhand förstått att tabletterna framkallade mer ångest istället för att hjälpa mig. Litar inte på psykmedicin för det är alldeles för mycket biverkningar – rena giftet. Den största dödsorsaken i världen står läkarna för.

Nu väntar en process att få min skada, svår värk i hela kroppen på grund av ECT-krampanfallen, klassad som en vårdskada. Jag är förmodligen benskör men det ignorerade psykiatrin innan ECT. Jag måste gå med kryckor och känner mig fullständigt rörelsehindrad. Har ont bakom ögonen och det kryper som elektrisk ström i hårbotten. Glad blev jag definitivt inte efter ECT-behandlingarna!

Jag har nu tittat igenom din artikel och sett alla filmerna. Är mäkta imponerad av ditt engagemang och glad att jag hittade din sida. Sorgligt att jag inte hittade dig innan jag gjorde mina 6 ECT-behandlingar, som jag naturligtvis aldrig skulle ha gjort med den kunskap jag fått nu. Tur att det finns medmänniskor som engagerar sig. De flesta har ju inte en aning om det brutala som pågår inom psykiatrin.

Innan jag gick i pension jobbade jag med bland annat taktil massage. Det är något som borde ingå i den psykiatriska vården. Jag fick patienter från psykiatrin som hört talas om mig och som jag lyckades hjälpa.

Det råder verkligen en skriande okunskap inom psykiatrin. Näring, vitaminer, mineraler, D-vitamin, magnesium, B-vitaminer och Omega 3 borde ingå i deras vård.

Människor som mår dåligt behöver riktig hjälp inte psykpiller och elchocksbehandlingar.