Respons på filmen: Psykiatrins ECT-behandling är tortyr


ELCHOCKER.SE –
RESPONS FRÅN FILMEN: ”PSYKIATRINS ECT-BEHANDLING ÄR TORTYR”
Se filmen här: http://tiny.cc/nn5oez
”VÅRDEN TYSTAR NER EFFEKTERNA AV DENNA FARLIGA BEHANDLING
”Ja, jag såg filmen idag. Tyckte filmen var bra och hon som berättade gav en tydlig bild av hur skadligt och farligt ECT är.
Ingen annan har berättat sådär bra och tydligt men kortfattat som hon. Lärde mig nya saker om ECT, t.ex. Att neurologiska sjukdomar på lång sikt ger hjärnskador.
Det är mycket tråkigt att höra se och läsa allt om ECT när man själv fått fullständig minnesförlust, man blir bara argare och mer och mer bekymrad, jag försöker bara tänka att hänt har hänt.
Gillade det hon sa att patienterna tror att det är dom själva det är fel på men så är det inte, och vården tystar effekterna av denna farliga behandling, och att det därför är viktigt att slå tillbaka.
Tycker inte om att man straffar och nedvärderar människor genom ECT.
Hon kallade ect för en quick fix och det har hon rätt i. Jag vill att en del faktiskt ska förstå att patienter kanske själva går med på mer och mer men då det är en quick fix så borde man ju förstå att det ger eufori glömska och anfall hos en som mår mycket dåligt under vissa behandlingsperioder, patienterna ska aldrig anklagas för att de gick med på det. Begränsad förmåga att vara aktiv och inte kunna hantera yrkeslivet mer kommer sen!
Jag vill skrika ut till alla jag med att ECT är skadligt. Det kanske är det jag måste göra.
Jag mår dåligt över att folk skrattar åt mitt dåliga minne, har höga förväntningar om mig, tror att jag är vanlig och har hjärna kvar som förrut.
Jag har grubblat mer och mer på mina skador. Då ECT sker inom vården så vill jag inte ens säga något. De är bäst, de kan, vården är säker, så tänker jag.
Men känns bra att fler och fler pratar om ECT! Jag besöker psykosvården 3 gånger i veckan för vissa ärenden och jag undrar väldigt väldigt ofta för mig själv om en endaste människa (vårdpersonal) ens förstår vad som hände med mig!
Psykologer kuratorer samordnare och sköterskor har frågat saker de borde ta för givet att jag inte minns. Autismutredning när jag var barn (minns INTE barndomen), om jag sett nån film, vilket jag inte kan svara på då jag inte minns en enda film av flera tusen jag sett under mitt liv, vad jag tyckte om en stad jag var i. De borde ta hänsyn tycker jag, faktiskt förstå att de har en hjärnskadad patient framför sig.”
Verkligen hemskt att höra alla dessa skador från psykiatrins elchocker (ECT)! Hur kan de få lov att forsätta att förstöra människor så? VAKNA politiker och myndigheter!
Hjälp gärna till att sprida filmen!
:)