Att använda sig av elchocker på människor och djur gör att dess energisystem rubbas


Att använda sig av elchocker på människor och djur gör att dess energisystem rubbas.

Om vi helt krasst tittar på människa och djur ur en esoterisk synpunkt så är vi energi, och energi rubbas
när vi kommer i kontakt med el som är riktad i omgångar mot den fysiska kroppen. Vi har ett energi fält omkring oss, som kallas för aura och jag kan tänka mig att det händer saker i detta fält när elchocker ges.

Men det viktigaste är att var och en börjar på att jobba med själv och lita till sin egen intuition för varje människa vet vad som är bäst för den egna kroppen.

Men tyvärr så är det så att människan har blivit itutad att vi skall lita på allting annat utanför oss själva istället för att lita till oss själva. Så även att läkare vet vad som är bäst för mig, men hur skall någon kunna veta vad som är bäst när jag träffar den personen på sin höjd i en halv timme kanske mindre… Vart lägger vi våran tillit och vart lägger vi våran energi.

De människor som går in i väggen brukar jag säga att deras energi har rubbats.

Det är precis samma saker som händer med mig som människa när jag går in i väggen, Jag tappar minne, kommer inte ihåg vad jag har läst eller vad jag har gjort, känslomässigt är allting kaos. m m
Min energi har påverkats på ett sånt sätt att jag har använt mig av alla mina resurser energimässig så att den har helt enkelt rubbats..

Ingenting av detta vill vetenskapen höra eftersom det finns inte i deras manual, men jag vet för jag har varit där. Jag har även ätit psykofarmaka i ett år och jag var inte mig själv, mina känslor kapades bort. Jag slutade på eget bevåg för jag insåg att detta var inte min väg.

Jag har inte utsatts för elchocker, frågan har kommit upp när jag mådde som mest dåligt, men jag litade på min intuition för hela min kropp spändes när frågan kom upp och jag visste att jag skulle inte använda mig av det.

Allt detta kommer från mig själv jag har gått in i väggen och började kolla runt och se vad som fanns till hjälp när inte vården kunde hjälpa mig. Jag vände mig till alternativa behandlignar som har funnits i årtusenden och väl beprövad. Visst har det vart ett jobb men idag 8 år så känns det mesta bra. det finns saker som jag inte klarar av att hantera, men jag lär mig allt eftersom om detta och om mig själv.

Så bort med elchocker och fram för ett helhets perspektiv av människan och ett helt annat synsätt av människan.

Och att varje individ tar ansvar för sitt eget liv genom att ha tillit till själv och lyssna till den lilla, lilla inre rösten som är så svag i början men som blir starkare och starkare ju mer jag lyssnar på den.

För det är bara du som vet vad som är bäst för dig.

Tack för ordet och för att jag också fick skriva av mig.

Kramsi och kärlek och ljus till er alla och till den här sidan.

Sibylla Gagner