Blev manisk av elchockerna


”Jag hamna i djup deprission hösten 07 och fick då 6st ect-behandlingar och blev jättebra efter det men min omgivning uppleved mig nästan manisk för jag blev så pigg på kort tid och nu efteråt förstår jag dem för jag gasa på som förut men det höll bara ett tag efter jul gick sladden ur igen och jag fick återigen 6st behandlingar i februari men denna gång med svaga resultat.

Och känner mig nu inte alls bra men men går hemma med medicinerna Mirtazapin för deprission och Ergenyl som är en epilepsi medicin fast används som stabilisator , att åter söka hjälp med ect särskilt efter att ha läst detta är inte aktuellt.

Jag har nu varit sjukskriven 7 veckor efter andra omgången ect och upplever ingen glädje med något och orkar bara med de viktigaste sysslorna om dagarna och undrar vad har jag blivit utsatt för , men jag var väldigt risig när jag tackade ja till ect.

Jag kommer nu att söka alternativa vägar för att må bra igen för att mera ect blir det inte.

Men jag måste dock säga att jag aldrig har haft några minnesluckor efter behandlingen men jag känner en viss spänningshuvudvärk idag och det gör mig orolig för om det kommer att påverka mig i framtiden vad det gäller livsglädje inlärningsförmåga eller senare i livet uppleva biverkningar av ect o.s.v .

Är det någon som vet andra alternativ för att komma tillbaka till ett bra liv igen så skriv gärna ett inlägg.

Jag kommer nu att prova kognitiv beteendeterapi och healing mm”