ECT behandlingarna gav mig hjärnskador


”fick 14 ect varannan dag därefter 4 st underhålls ect innan min vän stoppade det då jag var helt borta,läkarna trodde jag fått pannlobs demens,har inget minne alls av denna tid och vet inte vad jag gjort varit eller vilka jag träffat,detta var för 1 och halvt år sen,mitt minne har blivet sämre och jag har svårt att förstå nya saker och annat,lider av fruktansvärda mardrömmar,flera per natt,,nu är jag förtids pensionerad pga hjärnskada,får man ge 14 st ect varannan dag???Detta lidande är med mej varje dag”

”hejsan peter och tack för ditt svar,jag vill göra en anmälan men är rädd för att det ska drabba mej tillbaks eftersom jag är inom psykiatrin fortfarande,men har en annan läkare nu,jag har ringt patientmämden om dettta med ect anmälan och då ska dom gå igen journalerna,jag var vid denna tid helt utslagen av en massa mediciner och kraftigt förvirrad av mediciner bla neruroleptika och som min mor sa var jag som en zombi,jag kommer inte ihåg att jag skrivet på pappern om att göra ect ,så jag är rädd att deras bedömning på mina minneslucker kommer dom att skylla på det,jag har bett att få en lista på alla mediciner jag fick då,men dom skickade aldrig ut listan,min nuvarande läkare har bara nämt att jag haft alla mediciner från A-Z,jag vill verkligen göra en anmälan för att ingen annan ska råka ut för det,det händer just nu varje dag ,det SKA förbjudas att ge under tvång,till barn och gravida,tack för ditt mail än en gång och på återseende,mvh XX”

”hejsan,du jag popagerar för ect,jag har fått nokk,jag märker att minnet sviker,men nu går jag ut offentligt,detta måste ha ett stopp,ingen vet om ect i praktiken,referenerna går till gökbohet?men det är ingen som vet eller har en aning om hur mycket ect vi praktiserar i swerige,alla jag pratat med har jag berättat om ect,(elchocker)och folk frågar sej om det existerar??dom refererar till gökboet!!!men det prakriseras i varje liten stad,vi MÅSTE GÖRA VÄRA RÖSTER HÖRDA,ingen ska råka ut för sådant övergrepp,och med min tanke för våran eftrkommande generation är det så viktigt,jag lägger nu ut allt på facebook,för att det tillhöt mitt hjärta av rättvisa,vi måste ihop och skapa debatt,tack för ordet,mvh XX”