ECT-behandlingarna raderade vem jag var – har ingen lust att leva!


“Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva här. Jag fick 11 ECT behandlingar i 2009 och sedan dess har jag inte haft någon livslust, inte kunnat ta hand om migsjälv, äta, städa, hygien, etc… Jag bara fördriver migsjälv och lider i tystnad. Jag har ingen lust med att leva ens. Vad kan jag göra?

Det hela hände då dom frågade mig i mitt oerhört deprimerade (och nära katatoniska) tillstånd om jag övervägt ECT och så gav dom mig en liten pappersbit som det stod att inga långvariga effekter skulle komma av det. Fyra år senare och jag kan knappt fungera som en människa. Vill konstant bara gömma mig hemma och måste handla varje dag för att jag inte kan planera ens ett par dagar framåt…
Skulle verkligen bli så glad om detta kunde stoppa andra från att utsättas för denna misshandel.”