Familjen fick stoppa ECT-behandlingarna – minnet blev förstört


”Hej!
Jag fick ECT behandling för flera år sedan, tror det var 2008 eller 2009. Mitt minne har påverkats negativt av det. Jag slutade med behandlingarna då min familj upptäckte att jag inte längre kom ihåg saker som nyligen hadde skett. Som t.e.x när jag en gång fick se min bil som jag hade krockat med, jag blev skit sur och frågade VEM HAR ÖDELAGT MIN BIL!!!!? trodde det var familjen som fick låna bilen medans jag låg inne på psyket.

Tack vare familjen min så slutade dom ge mig ECT behandlingar…. än i dag har jag svårt med mitt minne. Jag har flera exempler på det.

Nu undrarjag…. kan man stämma på grund av detta när dom sa til oss att vissa kan tappa minnet men att det ofta kommer tillbaka? det gjorde det aldrig med mig. än i dag så kommer jag fortfarande inte ihåg mycket, och då menar jag nästan allt som skjedde runt den svartaste tiden i mitt liv. men jag har alltid tänkt på det som något positivt…. att allt helvete som pågick är skönt att inte minnas. men samtidigt förstår jag på senare tid att det är ändå något med min kropp som dom har ödelagt… kanske går det att stämma då?

Men inte bara det att jag inte minns det som pågick…än idag är mitt minne dåligt. korttidsminnnet speciellt, inte långtidsminnet. barndomsminnen minns jag utan problemer.”