Fått skador av elchocksbehandlingar (ECT) men blir inte trodd


“Hej, fick tipset om hemsidan av en väninna som star mig nära. Jag har försökt att anmäla min skada som består av framförallt spänningshuvudvärk varje gång jag lägger mig ner.Hjärnstress är en annan biverkning som visar sig på det att jag har svårt att ta in intryck. D.v.s. att läsa, titta på TV, köra bil, bara att titta ner I marken på en promenade gör mig trött i huvudet.
Detta syns inte och jag har kämpat mot försäkringskassan i många år. Att få en läkare att förstå hur jag mår har inte varit lätt. I statistiken borde jag varit frisk eftersom det gått så manga år sen jag fick ECT. (2004) men så är inte fallet.
Jag har varit på försäkringsmedicinsk undersökning och där tyckte psykologen att jag skulle :komma ut ur min lilla bubbla: och facea verkligheten.
Den diagnosen gjorde att jag tappade hoppet. Ingen annan kan känna in i en persons kropp hur den mår. Man blir inte trodd, samtidigt som man kämpar varje dag för att överleva med sina problem. Familjen får lida för att man inte orkar leva ett normalt liv.
Jag hoppas att folkstormen mot ECT kan få sjuka människor att tänka två gånger innan de går med på ECT.
Vänliga hälsningar, X.”