Har förlorat sju års universitetsstudier efter ECT-behandlingarna


“Hejsan!

Jag har surfat runt lite på din sida men tyvärr klarar jag inte av att läsa allt eller komma ihåg vad jag läst. Jag har fått ECT i minst två omgångar, senast för ett halvår sedan. Sedan ECT-behandlingen har jag stora kognitiva svårigheter, har stora problem med arbetsminnet, klarar inga former av stress, de enklaste vardagssysslorna är jättesvåra. Jag klarar inte att arbeta, jag har studerat i över sju år på universitetet men nu klarar jag inte att läsa en artikel.

När jag pratar med psykiatrin tar ingen mig på allvar utan säger att det går över. men det är snart tre år sedan min första ECT-behandling och det blir inte bättre. Det känns som jag har deg i hjärnan.

Jag fick ECT-för djup depression med suicidrisk.

Vet du vart jag kan vända mig och få hjälp med de skador som ECTn gett mig? Vem ska jag vända mig till för att bli tagen på allvar?”