Jag fick minnesskador efter elchocker


”Jag fick 6 beh på två veckor, för ca fyra år sedan, det ENDA possitiva, var att jag ville hem efter den sjätte, idag mins jag inte vad som hänt runt den perioden,( ca ett år) men inser även att jag tappat annat, frammåt och bakåt.

Läkarna sa det va pga att jag va så nere, men det tror ja INTE på, jag genomgick tex kurser innan insjuknandet, på jobbet jag hade då, dessa har jag idag ingen användning för då jag inte minns vad jag lärde mej.

Jag minns små små fragmet, Bla att jag bitit mej i kinden och tungan under en behandling, svaret jag fick va att de glömt att lägga i ett ”hund ben” i min mun för att undvika bett på tunga och kind under beh.

Jag fick diagnosen borderline och va vid tillfället väldigt självskadande, hade läkarna prisat för isvaksbad hade jag gjort de, jag va desperat och min läkare brann för denna beh, han förskde tom i det tror jag, Min då varande svärfar va väääldigt skeptisk, men när han kom för att tala om beh, hade läkaren redan övertygat mej, så de va redan bestämmt.

Fick även en väääldigt obehaglig narkos i samband med beh, man får muskelavslappnande i samband med beh, men jag vet inte om det va den eller narkosen som gjorde att precis innan jag sommnade kändes det som jag höll på dö, som om jag andades in giftig rök i lungorna, usch, har blivit sövd flera gånger efter pga annat och de va väldigt behagliga insomningar.

Nej tack för ECT !!!”