Jag fick total minnesförlust efter elchocker


”Jag har lidit av depression och är fortfarande deprimerad, Jag har mellan 2007-2009 fått cirka 50 ECT-behandlingar och mår idag bättre än när det var som värst.

Däremot fick jag total minnesförlust jag kommer inte ihåg barndom tonår 20 års äktenskap och två barns uppväxt. Enligt biverkningarna man kan få säger dom man kan förlora kort tidsminnet (2 år) men det kommer tillbaka efter 1-3 månader.

Tyvärr för mig har jag inte lyckats återfå något minne, ibland kan jag känna att det där kommer jag ihåg men det är bara för en annan kompis har berättat sin version av händelsen.

Det har nu gått 14 månader och det verkar inte som jag kommer få tillbaka minnet men man kan alltid hoppas, Allt i livet har inte varit dystert och deprimerande det finns massa glada minnen jag vill ha tillbaka som barnens uppväxt, utlandsresor mm mm

Om någon har tips eller annat som kan hjälpa mig kontakta mig gärna via denna hemsida.”