Jag har sett mycket hemskt på psykavdelningarna


Jag har arbetat på Karolinska SH i 5 år och sett de mest makabra behandlingar av människor som var i kraftigt behov av hjälp. Man kan inte tro att de finns så otroligt elaka djävlar som låtsas att de hjälper. Har sett så mycket elände göras på Neurologen och på Psykavdelningarna att jag mår kraftigt illa bara jag tänker på vad jag sett. Elbehandlingarna i källarkulverten nedanför psykavdelningarna var lika groteska som behandlingarna judarna fick på koncentrationslägren. Det är bara att förstå att det finns elaka jävlar som njuter av att kontrollera, trycka ner och göra slut på andra människor. Att de fått göra detta i skymundan så länge och dessutom i namnet av hjälp, vård och omsorg gör mig riktigt förbannad. Sätt mer ljus på dom djävlarna – Jag har under 5 års tid sett vilken otrolig skit de skapar och gör med sjuka och deprimerade. Jag har observerat att det är efter kontakt med dessa elaka jävlar som det går riktigt åt h-e med patienterna.