Kommer inte ihåg mina barns uppväxt efter ECT


”Har fått ect under 2 perioder. första gången var 2008 då jag fick 11 beh. och 2009 22 beh. Jag fick ect för att jag var deprimerad efter att min son avlidit och min man lämnat mig. Har svåra problem med minnet efter ect. Jag påpekade detta under pågående ect men fick till svar att det bara är tillfälligt med minnesstörningar.
Har samma problem kvar och nu har det gått 2 år sen senaste etc. Har problem med lång och korttidsminnet. har gjort det här? Har jag varit här? Vem är det där? Hittar inte fast jag kört där flera ggr. Koncentrationsproblem. Glömska. Förvirring.Stress. Försöker låtsas att jag minns. Tar på krafterna att jag inte minns. Svårt att klara av mitt arbete i en skola, sjukskriven på 25 %. Men det allra värsta är att jag inte kommer ihåg mina barns uppväxt.”

Har fått 11st ect-behandlingar 2008 och 22 st 2009. jag fick ect pga jag var deprimerad efter min sons bortgång 2005 och en skilsmässa 2007 då min man träffade en annan. Sa till redan under första beh. att jag fått problem med minnet men fick till svar att det går över. Mådde så dåligt att jag inte orkade protestera och trodde att det skulle gå över. Men har fortfarande problem med både kort och långtidsminnet. Har problem att klara mitt jobb, kräver mycket ork att klara vardagen.”