Man ser strängt på våld i Sverige


Vi är bland de främsta nationerna i världen när det gäller att ”värna om individen”. Sveriges sociala skyddsnät och fantastiska sjukvård är världsberömd. Ändå envisas vi med att blunda för att det pågår en systematisk tortyr mitt i vårt folkhem.

Det här elchocksproblemet är ju naturligtvis någonting man har en tendens att beskylla regeringen för, (”för de gör ju ingenting åt det” etc,) men det är även någonting som allmänheten inte har minsta förmåga att se. Om det står ”Patienten dog av elchocken” och ”Minister åkte taxi till sommarstugan med skattepengar” på samma löpsedel, vilken nyhet skulle medelsvensson bli mest upprörd över? Min gissning är att folk skulle bli mest förbannade på ministern. Inte för att man inte bryr sig, utan bara för att det andra är så otroligt.

Man tror helt enkelt inte på att det här är en livsfarlig aktivitet. Man säger, ”Jamen, det där har ju läkarvetenskapen koll på. De skulle aldrig göra det om det vore så farligt.” Jag tycker själv att det är lite svårt att ta till mig att ett gäng psykopater utklädda till läkare kan få härja fritt mitt framför ögonen på oss.

Man ser strängt på våld i Sverige. Om man råkar slå ut en framtand på en inbrottstjuv riskerar man att bli åtalad; Om man blir attackerad på stan och inte lyckas nedlägga attackeraren på ett mjukt sätt så att blodvite icke uppstår och vederbörande stillsamt ger upp och kommer på bättre tankar, då blir man utan tvekan åtalad för mer våld än vad nöden krävde; Om man med en välriktad spark råkar kastrera en våldsman ifärd med att råna och misshandla en gammal dam så får man utan tvekan betala skadestånd för hans framtida oförmåga att bli pappa. Stackarn.

Det är fullständigt uppenbart att man ser väldigt, väldigt, VÄLDIGT strängt på våld i Sverige. Misshandel är straffbart. Elchock-”terapi” är en grov form av misshandel och kommer följaktligen att bli straffbart så snart folk och politiker får upp ögonen för vad som FAKTISKT SKER och hur farligt det är.

De galningar som ägnar sig (eller har ägnat sig) åt denna tortyr kommer att få det så hett om öronen att det kommer att kännas som en lång, utdragen elchock.