Min far blev värre av elchocker!


”Helt fel med elchocker. Min far var manodepressiv och åkte in och ut på Långbro och st Lars tror jag det hette. Han fick El chocker, Det hjälpte inte ett skit. Han blev bara värre och mer förvirrad och sjuk.

Tänk på Elisabet som var inlåst på lånbro under hela sitt liv tack vara en fel diagnos. Hon fick ligga fastspänd i 2 år.. Fattar ni 2 ÅR… Dom spola bara av henne med slang.. Dom fick såga bort bojorna från händer och fötter. Dom hade rostat fast. Vilken underbar sjuk vård hon fick… Hon var bara 15-17 nånting när hon togs in på lånbro. Hon blev snabbt våldsam och man tvinga i henne en masa skit. som hon inte behövde så tillslut så blev hon helt väck. Fy fan vilket sätt.

När dom gjorde den fantastiska psyke reformen på 80-90 talet så skulle alla som kunde flytta ut till eget boende. Ja det gick ju bra. En massa människor tog livet av sig efter ett tag och många blev uteliggare..

Jag har själv haft problem med psyket och vet att det är inte kul att lämna över sitt liv till vården… Hoppas att vi kan göra nått så att folk vaknar till nån gång.

Fan vi är ju framme vid 2009 snart… Finns det ingen form av empati eller med känsla?? Mvh. LW”