Min hjärna har bränts och fastnat efter ECT


”Hej! Jag har fått 10 behandlingar, Löwet
Och ja, jag har fått minnes problem, korttidsminnet är under all kritik, utan Post-it lappar så glömmer jag mycket/allt. Är det inte ner skrivet så är det lika med att jag inte hört/kommer inte ihåg. Det har även gjort att bitar av mitt tidigare liv inte finns längre. Jag frågar och sen är allt borta igen. Jag har blivit grymt sävlig och långsam, tål inte stress. Det är precis som om jag är pre dement. CT-hjärna U.a. Om någon säger att du sa/berätta de och de, och du har fel/rätt. Då har jag ingen aning om vad som sagts, ska jag hålla med eller inte? Jag kan inte ens komma ihåg vita lögner ex ett överaskningsfest m.m. Så jag säger bara det jag vet just nu/då, man vill ju inte bli kallad lögnare. Men det är jätte svårt och jobbigt med ett icke fungerande minne, speciellt i mitt yrke på en MAVA avdelning, jobbar 50 % sjuk 50 %. Och 50 % på jobbet är som ett maraton för hjärnan, vill inte göra fel, är långsam/sävlig, stressen tar enorma krafter – jag trivs -Men det tar ca 3-4 dagar för återhämtning. Som mitt liv är nu efter ECT så är det precis som om min hjärna har bränts och fastnat, kommer inte vidare. Blivit sämre blir inte bättre. Jag tycker man ska förbjuda ECT – gör mer skada än nytta. Mina diagnoser; Bipolär 2, GAD, Kronisk depression. MVH Agneta”