Min mamma begick självmord efter elchocker


”Min mamma fick ECT-behandlingar mot depression 1999. Vid ett tillfälle höll de på att mista(döda) henne då de inte lyckades återuppväckas henne, detta berättade min mamma gråtande för oss i familjen. Förklaringen enligt läkarna berodde på en cysta i hjärnan.

Vet inte hur många ECT-behandlingar kombinerat med anti-depressiva medel (Zoloft bl.a) hon fick innan hon en natt lämnade sjukhuset för att avsluta sitt liv framför en bil på motorvägen.

Jag förstod redan innan att el-chocksbehandlingar enbart skadar det finkänsliga nervsystemet, jag önskar att min far hade lyssnat på mina protester…

Om ngn läser detta och står inför ett val/möjlighet att stoppa/förhindra denna vansinniga metod så AGERA nu. El-chocker måste förbjudas omedelbart!

Martin”

Ytterligare kommentar kring detta:

Det jag kan säga och vet är att min mamma (C.L-H.) sökte hjälp 1999 på Jakobsberg Sjh (järfälla) Psykiatriska Avd. för depression. Hon fick anti-depressiva medel, Zoloft vad jag vet. Sedan berättade min far att de skulle sätta in El-chocker, vilket jag kände var fel. Jag vet inte hur många ECT-behandlingar hon fick. Min far berättade att hon fick svåra minnesförluster och att ECT’n inte förbättrade hennes tillstånd. Sista gången jag träffade henne var hon ledsen och grät för att som hon själv berättade det, höll de på att inte lyckas återuppväcka henne efter ECT’n. Orsaken lär ha berott på en cysta i hjärnan. Samma helg som hon varit hemma och berättat detta, lämnade hon Jakobsberg Sjh (Psykiatriska Avd.) för att ta sitt liv.