Min minnesförlust ej är ett påhitt


Hej, Jag tycker att det ska forskas i varför inte alla ect behandlingar är registerade, varför en läkare kan skriva en broschyr ref till han i pgr. uppdrag granskning som ej är sann, han vet ej namnet skulle ju själv ta ect-behandling och testa eftersom han anser att den är ofarlig.
Varför är det oftast kvinnor som blir utsatta, är det billigare med lite el än terapi???

När det 2002 kom larmrapporter från USA hur kan Sverige tolerera att detta fortfarande är i bruk.

FN och EU skulle få detta på sitt bord och verkligen undersöka om det är lagligt förfarande. Det har visst varit uppe i FN för några år sen men sen vad har hänt???

Jag är glad att det finns folk som reagerar mot ect, att min minnesförlust ej är ett påhitt, jag blev utsatt 1990 på s:t Göran.s psyk.avd, fick broschyr att det var ofarligt.