Minns inget från min barndom och mitt liv blev ett helvete efter ECT


” Hejsan.. Har i många år gått och trott att jag är ensam eller tokig. Fick ECT behandlingar 2002. Hur många mins jag inte. Vet bara att mitt liv har varit ett helvete sedan dess. Har kämpat mej genom livet o lever ett någorlunda normalt liv utåt. Fast jobb som jag kämpat mej till. Jobbar med vuxen elever i byggbranchen. Är inte skamsen eller rädd för att prata om att jag legat på psyket( tvärt om) (Men alla skadorna efter ECT) pratar jag inte om. Vet absolut inget om min barndom har inga minnen kvar. Men endån vet jag att jag växte upp med en far som konstant misshandlade mej. Hur kan man veta det utan att ha några minnen. När jag låg inlagd o fick ECT köpte jag en splejans ny motorcykel???? Hade aldrig mig veterligen suttit på en hoj hade inte ens mc kort??? Sa upp min lägenhet 20-30 gg. De på kontoret va så trötta på mej, ringde dagligen o sa upp samma lägenhet( glömde ju från dag till dag att jag redan gjort de) Några av mina vänner sedan 20 tillbaka mins jag inte??? Fruktansvärt .. Mina barns namn o att jag hade barn??? Fan inte klokt. Barnen fick valla mej hemma i lägenheten viset ju inte var jag bodde.. Om jag kunde vrida klockan tillbax DÅ SKULLE JAG GÖRA DE.Har fortfarande problem. Närminnet är obefintligt. Tider o datum är inget jag mins. Mycke i mitt liv blev skit pgav ECT.. Skönt att jag fick skriva lite här om det. Tack. Med vänlig hälsning, M”