Miss av psykvården – fel på ämnesomsättningen var problemet


”Hej då jag läser hur illa Ni blivit bemötta inom vården samt psykvården så kan jag säga att Ni inte är ensamma: 1000 tals går igenom samma sak. jag har blivit behandlad för panikångest och GAD sedan 1988 ca men slutat med allt nu. SSRI ger biverkningar som kan bli en fara för livet. Idag äter jag inga alls och lider i tysthet…

MEN KÄRA LÄSARE jag har jag fått reda på att jag har fel på min ÄMNESOMSÄTTNING och den upptäcktes ej genom vanligt blodprov för enligt dem var jag bra. I många år har jag gått sjuk i onödan. symtomen är samma som vid ångest och deprission..men ge er inte se till att hitta en läkare som lyssnar och blir du HOTAD INOM VÅRDEN anmäl denna läkare ditrekt !!!!!!!!!!!!!!!!

livet ska inte levas i soffan eller sängen…..vi som e dåliga har rätt att få RÄTT vård…men läkare idag skyller på psyksjuka så fort de inte hittar felet du lider av.

GOTT NYTT ÅR ALLA NI SOM MÅR DÅLIGT KRAMAR OCH GE ER INTE. C.”