Patienterna blev värre av elchockerna


”Hjälp får man inte från psykiatrin. dom bara chansar och proppar i en medicin som gör att man mår sämre!!!

hejsan jag blev inlagd på psyket i år för självmordsförsök direkt när min mamma hade lämnat mig erbjöd dom mig ect och sa att det verkligen skulle hjälpa men ja sa nej för jag visste inte vad det var, och dom svarade inte.

efter några dagar där började man umgås med patienta er och dom blev ens vänner för man fick ingen hjälp av personalen. nästan alla på avdelningen fick ect och jag såg för varje gång dom fick en behandling så blev dom sämre.

det var en tant som var 85 hon hade kommit dit för ångest men hon fick ect och blev dement, hon sa till mig på nätterna ”sov inte det är inte säkert här dom kommer och tar en när man sover och ger dig ect ” hon skrek varje gång dom skulle dra ner henne dit, men till slut sa dom till henne nej men kom nu, nu ska vi gå ut en sväng efter 20 min kommer dom tillbaka och hon är helt borta. där är hemskt och se.

jag är bara 20 år och har varit inlagd 2 gånger men jag har märkt. dom blir bara värre och värre och mindre verkar funka. tragiskt.

undra hur det kommer att sluta inom psykiatrin.. men en sak till. jag tror att dom lobotemerar folk fortfarande….”