Stora minnesstörningar och dålig koncentrationsförmåga efter ECT


”Hej!

Efter min Julisemester var det oerhört stressigt på jobbet, i slutet av Augusti föll jag pladask ner, satt på psykakuten, blev inlagd, fick djup depression som diagnos.

Blev rekommenderad 12st ECT behandlingar, jag fick välja, jag pratade med personal, samt andra patienter, fick bara positiva svar så jag sa ja.

Efter 9 behandlingar slutade dom ge mig ECT pga stora närminnesstörningar. jag har nu efter 3 månader fortfarande svårt att komma ihåg saker, extremt dålig koncentrationsförmåga, känslig för höga ljud, mm, mm, mm.

Detta skedde i Göteborg på Östra sjukhuset.

Behandlingen fungerade inte, tror jag, eftersom efter att blivit utskriven av Östra, gick det inte länge förens jag satt på akuten igen, blev inlagd, utsläppt, tillslut blev det ett misslyckat självmordsförsök, blev satt på LPT, in igen, mer piller……

Där står jag idag, arbetade halvtid i 2 veckor och sedan i början av Dec arbetar jag heltid. Det gick nog lite fort, men bättre det än att sitta hemma o grubbla.

Vad kan jag göra, ska man anmäla??”