Tappade minnet helt efter ECT-behandlingar – minns ingenting!


”Hej!

Jag är en tjej på 30 år som har mått dåligt i många år.
Fick diagnosen borderline när jag kom från barnpsyk till vuxenpsyk.
Har levt i ångest och livsleda i perioder som jag knappt kan förstå att jag överlevt.

Har fått ECT-behandling ett antal perioder under mitt liv, men för ca 2 år sedan så spårade det ur helt. Jag fick troligtvis för många behandlingar under samma omgång och tappade minnet helt. Närminnet är så där men jag minns ingenting om innan denna ECT-omgång. Barndomen, tonåren, resor, födelsedagar, högtider, ingenting minns jag.

Jag är som sagt 30 år nu. Jag har 3 småsystrar som är 28 år, 16 år och 14 år, men minns inte ens när de var mindre. Min syster som är 28 år har två barn som är 8 år och 5 år. Jag ser bilder på dop, högtider osv men minns absolut ingenting.

Som du säkert förstår så har jag väldigt svårt att kunna svara på frågor pga minnet.

Bor idag på ett HVB-hem och har ett hyfsat liv, men det här med minnet är fruktansvärt.

Vill göra en anmälan ang detta som hänt.

Mvh X”