Tog livet av sig efter elchocker


”Jag anser att det måste vara mycket skadligt för hjärnan. Min TV gick sönder p g a en elchock, så tänk då hur vår mänskliga hjärna som t o m har vätska i sig! Det måste vara en ohygglig stöt den får.

El har man använt för att tortera, och jag anser att det här är en form av tortyr.

Jag känner som sagt personer som blivit utsatta för detta. Ena tog livet av sig. Inte blev hon bättre och den andra fortsätter att ha depressioner.

Mot depressioner anser jag att ljusterapi, trevlig musik att umgås på ett positivt sätt och ha roliga aktiviteter kan ändra vårt sinnelag. Tyvärr saknar vi många av dessa ting i vårt samhälle. (För att en sallad ska bli god behövs vissa ingredienser. Så är livet för att det ska bli gott också!) Det är bara att gå ut i förorterna o se vilka umgås o spatserar omkring när det är vackert väder? Mest ser man någon som går ut med sin hund.

Man har skrivit om att skaka om ett litet barn kan orsaka hjärnskador. Vilka hjärnskador kan inte en vuxen person få av att skicka in stötar i hjärnan? Det är ju inte bara en skakning, utan elstötar. Ännu värre!

Varje människa med lite sunt förnuft förstår att det här måste vara direkt skadligt.

Det sägs att när man utsätts för tortyr t ex så börjar kroppen att sända ut sitt eget morfin o till slut känner offret ingenting, så skulle jag kunna tänka mig att det är det som händer vid elchocksbehandling. A.L”