Tortyr av oskyldiga människor


Jag tror att de som är positiva till elchocker på den här protestlista jobbar själva inom psykiatrin och inte vågar inse fakta och stå för det de verkligen sysslar med. Tortyr av oskyldiga människor för att dölja sin egen svaga självkänsla.

Detsamma gäller alla de som säger att ECT är bra. Och vad är det som säger att de människor de säger sig vilja bota mår dåligt då? En psykiater fick ju för sig i tidningen att de som läste böcker vara trötta på livet, mådde dåligt och så. Vad vet de om det då? De kanske mår jättebra. Faktum är att jag tror att de mår bättre än över halva det svenska TV tittande folket som måste gotta sig åt andras grisande och jönserier i meningslösa dokusåpor. Måste man följa andra människors liv flera timmar om dagen istället för att leva sitt eget. då måste man verkligen vara missnöjd med något. Med tanke på hur merparten av dessa tittare reagerar på och har fördomar mot de som inte tittar på det. Detsamma gäller de människor som tror att hela verkligheten kretsar kring hjärndöda actionfilmer och evighetsaktiga och sadistiska dataspel. Detta är människor som har den uppenbart påhittade diagnosen aspergers syndrom alltså. Ett stort intresse som tar upp nästan hela deras fritid och på arbeten och som sedan utlöses i lättirreterade och aggressivitet som kan påminnas om bluffsjukdomen ADHD. Endast psykiatiker själva är så dumma och tror att psykiatriska diagnoser och sjukdomar inte kan genomskådas.

Jga tror att de som utgör sig för att vara läkare här bara är en massa kvacksalvare. Undra om de känner till terapin samtal, träning, rätt kost, KBT, TFT, vara ute i naturen, kunskap, aktivera sig mm.