Rätt kost spelar roll för psykisk hälsa


”vete och mjölk och vitt socker gjort mig sjukare utan att jag vetat om att det var det jag blev sjukare av man har varit proppad med detta utan att veta, det är ju mat liksom. Tog en tid innan jag upptäckte detta, prover visade ingen allergi på mig. upptäckte det av en slump. Sitter det i nervsystemet så kan det ju funka att pröva att sluta med det mot depression och annat.

Läs även på kärnfrisk familj, en kvinna som botade sin son från autism och sig själv från depression med hjälp av att ta bort dessa saker.

Mer uppmärksamhet till rätt kost för människan och psykisk hälsa tack! Är man van en sak så märker man inte alltid att man mår dåligt av det.”


Har du själv dålig erfarenhet av elchocker?

Vet du någon som har råkat illa ut?

Berätta din historia och hjälpa andra!

Du hjälper då även dig själv. Du kan vara fullständigt anonym.

Berätta din historia här.
Säg vad du tycker om elchocker här.