125 el-chocker under ett år är tortyr


125 el-chocker under ett år är tortyr av högsta graden… vad är det som legitimerar och föranleder en läkare att ta sådana beslut och få med sig hela personalgruppen och hur kan psykiatrin som alltid hålla sin verksamhet så jävla hemlig alltid??!!

Det angår faktiskt även mig utanför, det är min rätt att veta vad som försiggår i ett offentligt sjukhus!
Hur har de kunnat hålla det slutet så länge???

Jag förstår fortfarande inte VARFÖR PSYKIATRIKERS DIAGNOSTICERING EJ KAN MOTSTRIDAS? medan en medicinläkares diagnos alltid kan dryftas och ändras.

Hur kan det vara så att rättsinstanserna håller med psykdoktorerna i så gott som alla lägen?
Varför har alltid psykiatrikern tolkningsföreträde om det handlar om emotionell status?
Är det inte personen/individen/patienten som äger känslorna???

Kan psykiatrikern plötsligt gå in i patientens kropp och krypa in i nervbanorna som löper igenom hela kroppen med sina förbindningar och säga ”så här” känner sig Solveig! …och liksom förvandlas till Solveig och känna dvs veta att Solveig mår SÅ dåligt att hon måste chockas upp till livet, ??

Vad får man veta oftast långt i efteerhand?
Jo att ”doktorerna” medicinerat rätt så kraftigt och säkerligen i förväg fått en människa så okontaktbar att hon måste få ect – jag vet såklart intet!

Men jag vet att doktorerna ljuger som svin!!!!!
Det VET JAG så ung jag är, det är en bunt grova bedragare som inte drar sig för att förfalska journaler, jag har både hört det och sett det och ibland kan det plötsligt bli en stilleståndsaktig tysthet – då vet man att de är igång med det riktigt smutsiga det mest förbjudna, nämligen att operera med en hel människa!!!!

Att de bara vågar!!!!!!!

Det borde upp i internationell domstol och granskas i varenda vrå.
Om jag är Solveig för en enda minut så känner jag enbart smärta, man har säkert ont av en enda ect behandling… och det gör riktigt ont att bara höra en psykiater uttala sig, som de alltid gör ‘ÖVER ens huvud

Men i solveigs fall över hela henne, hur vågar dom?!!!!
JAG HÅLLER FULLSTÄNDIGT MED EN ANNAN PERSON HÄR, SOM SÄGER ATT DET SKA STARTAS EN GRANSKNING OM EXAKT VILKEN OCH VILKA LÄKARE OCH PERSONALER SOM VAR DELAKTIGA I DETTA GRYMMA OFÖRLÅTLIGA MORD

Jag fick bara lite sprutor men mitt liv krossades, hade jag fått Solveigs behandling så hade jag gråtit i resten av mitt liv och behövt se läkarna OCH de äckliga sköterskerna, jag hade också behövt höra dem, lyssna på dem berätta steg för steg hur de tänkte när de gjorde detta vansinnesdåd mot solveig

Oförlåtligt, de ska såklart STRAFFAS, man är sannerligen outvecklad om man inbte inser att sådan gärning betingar straff!
för helvete!