Elchocker är tortyr


Det är så konstigt att psykiatrisk misshandel bara fortsätter år efter år efter år, på 80.talet jobbade jag mina 2 första sjukvårds år inom den gammeldags psykiatrin – s,k mentalsjukhus/ för något år sedan kände jag samma dofter samma atmosfär attityd och anda på en annan avdelning… ca 2007
Mitt hat saknar gränser om jag får säga.
…så när ska det gå upp ett ljus om att psykiatrin inte är diskutabel, det enda den kan ta till sig är våld.
Den är INTE diskussionsvänlig en endaste sekund – vad är ECT?
Ja, ECT=tortyr som strider mot de mänskliga rättigheterna och oftast är den dessutom påtvingad… bara det hör inte hemma i en s.k civilisation/demokrati
Jag blev tvångsintagen och fick mitt liv totalsaboterat splittrat på alla plan, av psykiatrin – en skakande upplevelse! och ett synnerligen digert och svårt arbete att komma tillbaka (flera år förstörda, min utbildning spolierad!!! och det var emellanåt skrämmande att veta att man kämpade med sjuka odjur(personal) eller mer maskiner skulle jag vilja säga… väldigt väldigt väldigt surrealistiskt.en rysare rakt upp o ner.
Min kropp var som bly… och jag gick som på tjocka sanddynor med blytunga ben, jag gick upp 15 kg på två månader så de våldtog hela min kvinnlighet mitt väsen mitt jag.. psykiatrin såg till att jag hamnade i tidigt klimakterium osv osv osv
Doktorerna lyssnade inte och hörde aldrig vad jag sa… det ska de straffas för en dag, av mig personligen. Om så i döden.
Frågan är när psykiatrimaskineriet ska börja få sina smällar… kanske inte förrän om 200 år till faktiskt, för i denna takten med alla mähän som fjäskar +läkemedelsindustrin meed sina optimeringar, människor som liksom inte ens har sinnena öppna så… NÄR kommer det verkligheten fram till folk?
Att människor alltså behandlas i princip som under nazitiden… jaa magstarkt att säga men likväl väldigt sant, patienter lider!! I massor!
År ut o in och nu är det 2010 och folk tror inte det är sant, nä mab har det så himla egocentriskt gott så öronen växer igen av all fet mat vi har…vi är döva av allt socker!!!
allt snaskeri med överhöghetens klänningar och balar, så vi hör inte ens vad som händer. Turning torso är mycket viktigare! Caffe latte med gänget och radhusets tulpaner kommr minsann FÖRE!!! Min nya borrmaskin är viktigare, måste jobba och jobba utan att någonsin komma fram.
Jag ser ingen skillnad på psykbehandlingen idah jämfört med från 80 talet – i stort sett.
Lika cynisk nu!
Ingen bryr sig heller, men att en människa eller 20 personer får sitt liv sabbat för evigt, det klarar man?
Man visste inte vad judarna fick utstå förräns man ERKÄNDEATT MAN VISSTE MEN LADE LOCKET PÅ. Det vet vi idag.
Men ect… ska det accepteras att metoden intensifieras bara för att det inte handlar om flera miljontals??
Räcker det inte att tio familjer i en kommun får sina liv i spillror? Varje år nya till… det är alltså inte nog?
Ska vi sitta och tro vi är så jävla civiliserade?
DET ÄR VI INTE!!!!!!!!!!!!!!! JAG ANSER ATT VI ‘R MEDSKYLDIGA!

Får man reda på fakta och faktan blir granskad och verifierad – då finns ingen ursäkt längre!!!!
Det har hållt på så länge så det är oförlåtligt…… man skäms!
Jag är idag snart 50 år och har inte lyckats medverka till att ECT försvinner som
Man skäms!!!!!!!!!!!

Själv visste jag inte mkt för 20 år sedan, jag mötte säkert många människor som blivit chockade och tystade men ingen säger ju något!

Men, sanningen är väldigt grym och hårdare än man tror, jag känner idag igen en människa som fallit offer för en grym läkare, vissa fastnar för livet efter deras sabotage.
Jag har fler erfarenheter där psykiatrin tar sig annan skepnad, socialpsykiatriskt ( den är överjävlig)

Jag har också jobbat som skötare (ingick som sagt i utbildningen där man absolut inte fick säga emot läraren utan bara skulle vara söt och säga JA till allt lärarinnan överstinnan sade) – det äckligaste jobbet jag någonsin haft, det ger mig rysningar och iskalla kårar än idag och hatet mot psykiatrin är oändlig, men psykiatrin finns i staden, i kommunen – kom ihåg att psykiatrin faktiskt är din granne, din kompis, din faster det är moster och alla andra vanliga dårar
För att få en elchock ska kunna realiserasmåste det finnas personal med utbildning, många! ordningsfulla duktiga ambitiösa tjejer och killar som bara gör vad de ”ska.”..läsa medicin och lite till, det ska finnas tekniker elektriker administration transport jaaaa… ett sataniskt nätverk.
Det vet ju inte alla de andra som inte läser medicin, och eftersom det är så vanligt så utbrett så accepterat så… tja… kan i princip vara just den trevligaste personen man känner (som i sin yrkesroll förvandlar sig till en kallhamrad notorisk aphjärna) jaa det är inget man behöver förneka – skulle nazismen utrotas bara för att hitler dog??
Sanningen är grym

Men hände det något när jag snackade med kollegor eller andra som borde reagerat utanför psykiatrin?

NIX, det var tyst som i graven
Varför tar man inte elementära fys kontroller inom psykiatrin?
För att de är sjuka i huvudet! En mellanstadieelev skulle fatta vad en ledsen eller plågad människa behövde : värme vatten vila, kramar ömhet NÄRVARO
men i psykiatrin gör man tvärtom!!
Där gäller avsstånd… dom står som poliser och glor som BYFÅNAR på sina stackars patienter och det är minsann inte acceptabelt med så mkt okunnig psykpersonal!!! I Sverige! Så otroligt fascinerande… i denna del av världen och såå otroligt o-kunnig?
Skulle dessa byfånar till sköterskor lyckas dra ner ect.behandlingar eller lyckas inse VAD ect är?
Knappast……… suck…
Det krävs externa granskningsorgan och det NU. Som jobbar lite fort eftersom människor får sina liv i spillror – men var är medkänslan?

DEN ÄR SOM VANLIGT VÄCK, ALLA ÄR I THAILAND ELLER TURKIET OCH ÄTER GLASS MED SINA BARN…SINA BARN!!!
DE som ser sin barn bli lemlästade av psyket eller sina nära o kära fast i psykdoktorns snurriga kinkyteorier… dom får klara sig själva!!!
Egocentriskt till tusen. Vårt samhälle i kvaddrat.
Ociviliserat, vi är inte s avancerade som vi tror för då skulle ECT inte finnas i den utsräckningen den gör idag.
Den frodas, det är som om hitler lever, det är GRYMT.

Jag tycker att kmr gjort ett fantastiskt jobb med sin exposé i Malmö i år 2010 – sluta aldrig granska psykiatrin! SLUTA ALDRIG, det är ett helvete i Skåne kan jag säga – rena analfabetismen gällande människans emotionella krieterier osv. /man fattar det inte men det är bönder som styr i psyk!!
Bönder ska ägna sig åt jorden o plantor, låt kunniga människor överta psyk helt å hållet. Men det sker inte sålänge jag lever…. det tar nog både två o trehundra år till… tror jag.
Dessa sadistiska institut som parasiterar på mig… jag är fly förbannad, varför är inte fler lika förbannade???

‘Sanningen är fruktansvärt grym, en enda spruta kan släcka ett liv och utplåna en hel familj
Jag överlevde, men oj vilken slaktjakt

Det är dödliga tiondels milliliter och delar av milligram som hanteras – som kmr säger, en droppe psykmedicin och du lever i en veritabel mardröm.
De förvandlar din livslust till en mardröm – inget annat!!
De är ju gudar och demoner… gör precis vad som behagar dem själva… underbart att knäppa med knappen se ilningen och le åt varandra… en lyckad darrning där se!
Och nämen titta… hon sitter minsann på gången och dricker te nu! Oj hör…hon kan t,o,m TALA
Doktorn har med sin gudomliga magi nästan trollat fram stavelser han inte fick höra igår… idag talar hon just sååå som han vill… (dettaq ser han som vetenskap, patienten har kanske mkt mkt mer kunnande än han kan drömma om)
Eftersom hon talar är hon lite botad, håller hon tyst så tror han att hon tänker kasta sig framför tåget, men tar hon tekoppen och giver blott en endaste blick med lite lite lite lite liiiiiiiiiite glädje som kanske bara liknar marilyn monroe lite lite lite med lite glimt glädje, då var elchocken befogad och helt rätt.
Tycker sadisten.

JAG GER MITT ORD OCH LIV PÅ ATT DET ÄR SANT – NI SOM EVENTUELLT BEHÖVER HJÄLP MED NÅGOT, GÅ ALDRIG!!!!!!!!!!! TILL PSYKIATRIN, för de kidnappar din identitet! inom 48 timmar, på heder o samvete
Gå aldrig!!!! och sök hjälp inom psyk!
Tar du ett steg inom dörrarna, är du redan deras offer… utan att de vet en enda sak om ditt liv.

Ditt liv smulas sönder enbart av psykdoktorns sjuka blick, han har ju lärt av de stora sadisterna på den tiden det begav sig, vi vet alla vad dr mengele gjorde och vad lundbäck höll på med och flera andra svin.
Det ÄR grymt, ingen film ingen illusion ingen ”åh vad duktig du var upplevelse som är över” glöm att du blir dig själv igen… det är alltså slaktare som vill åt din personlighet!
Nej psykiatrin är skapad av sadister. Min övertygelse att det är så, den har ju sina anor (när jag såg KMR och videor, bilder, dokument… det är så magstarkt!)
Jag tycker att de som tog självmord efter sina vistelser på psyk, troligtvis hade det skönare när de dog än det liv de fick efter psykets tortyr.
Hur många ggr har jag drömt om att få dö… kan inte räkna de gångerna, när jag tänkte på att få lov att dö, under ett par års tid.
Konstigt nog inte innan psykodjuret satte sin blick på mig och började dregla.
Sörj inte att de dog, de fick dö! Jag vågar garantera att varje dag de levde med sin medicin var som att bli torterad 15 ggr och inte få sova… vill man inte hellre sova då? Kan du ge dig fan på.
Jag ville också dö… under åratal och varför det? Jo för att det är grymt hård väg tillbaka efter att psykiatern gjort sitt…jag kan än idag hysa drömmar om att långsamt få plåga och slutligen mörda den personal som hade med mig att göra.
Det går över på tio minuter men ändå…händer mer sällan men ändå. Det händer.
Jag förstår att barn dödar, i usa tar barnen vapnen och dödar – Tacka faan för det.Det var frukten av hans/hennes terapeutiska gärning det.
alla borde få sig en dos neuroleptika, sedan kan man se vem som vill utplåna ect eller vem som inte orkar engagera sig… det är ju så mkt falskhet kring det hela, folk vet ju inte.ens vad neuroleptika psykiatrisk medicin ÄR för något. Eller att etc är som att sätta eld inuti kroppen, de är i status ep så gott som hela tiden.
Det är ytterst farliga substanser.. Djupast kränkande en person kan få utstå, att först bli fångad sedan fastspänd och sedan behandlad som en träkolsbit på grillen, slutligen kastad i rännstenen med diskriminerande tissel o tassel.för kanske resten av sitt liv, brännmärkt. Varför då inte hellre få en dödlig injektion snälla… hellre det!!!!!!

Men folk är så oerhört naiva…. många tror att de bjuder på hallonkarameller och panodil där,och lugnande så man blir snäll. Snäll? Är man dum för att man gråter en skvätt? Ska folk utstå ETC bara för att de är ledsna?!NEJ det är inte adekvat vårfysik, en NOLLA) ditt tal din tanke din motivation, han hade r kost osv.
Enda psykdoktorn vet är att han inte är som alla andra, han är kinky! Udda och därav kanske så gudomlig…
Han är idioten, saknar etik och ör helt döv för dina ord, han har redan bestämt sig för att du ska dö – den domen är äcklig så jag kan faktiskt förstå att många gör självmord.
Neuroleptika är en svår sak att sätta ord på, man vill hellre vara död än levande – iaf är det vad jag kommer ihåg
Och jaa man vill döda – läkaren som ignorerat ens lidande, det är som att få en hjärtattack men sköterskorna skiter i att ta in dig på kardiologen och behandla dig.
eller som om man får njurstensanfall men dom sänder bara hem dig utan analys, du får en stroke men dom tycker du själv ska krypa in till grannen o höra om han kan hjälpa dig istället.
Stunder i livet där all nödvändig insats krövs, tills det är över.
Men psyket… ÄR I SANNING KRIMINELLT – DET ÄR DJUPT OETISKT, LIKSOM HOLOCAUST VAR OETISK ELLER ANDRA SMUTSIGA KRIG DÄR KVINNOR FÖRNEDRAS MED VÅLDTÄKT MED MERA, PSYKET SER DIG INTE ENS! Varför har psykiatrin så mkt makt??????
Det fattar jag inte…… !
Rättsväsendet står så gott som alltid på psykiatrins sida……varför?

Den psykiatrikern jag mötte var en farlig utländsk terminator med ett ordförråd som en femåring. Inget ont om icke svensk talande, men denne var ovanligt farlig… med en kulturkod som var diametralt motsatsen till min, med maximal ångest, han överförde ALLT på mig.
Han hade ett träben och han tyckte säkert jag var en hora för att jag kom in och sökte hjälp efter mörkrets inbrott, en kvinna skulle definitivt hålla sig hemma i alla fall efter kl 20.00!
Personalens udda hantering av mottagandet på mottagningen… (säreget kapitel!)
Jag är ju själv inom sjukvården (somatik, aldrig psyk.mer) och har tyvärr sett hur dessa bonnakärringar till skötare pratar om sina medmännskor och patienter, de är mycket mycket subjektiva och skrämmande okunniga!!!!!!!!
Bara det att de inte vet vad posttraumatiskt stressyndrom är… och att de bemöter ptsd som schiz… det är ju helt fel!!!! Men det händer OFTA.
När patienten är följsam, lydig, tyst och äter lagom smaskar inte och lägger sig i tid och sover… dååå kan mången personal anse att den patienten minsann är det kanske synd om (synd om???)
Men en patient ska absolut inte komma å be om kaffe två timmar efter att kaffevagnen serverats… det visar på ohyfs och störning i tid- rumsuppfattningen!
VAR i hela världen har sådan personal utbildat sig?
I ladugården bredvid psyket!! I socknen intill!
Vilka grymma etiketter,,,, som avgör huruvida en patient får ett humant liv eller ett spolierat liv tio år framöver och möter en t

Tycker oftast att patienten har sig själv att skylla och ser hennes sits som ett STRAFF. Det är så vanligt med denna attityden så det är hemskt.
Thank you mr devil – jag dog aldrig men om det finns liv efter detta så ska han få sin gärning återbetalad av oss som känt på hans pengabegär!! och övertramp
HAN planterade sin mördarlust smärtsamma väg i mig, utan honom hade jag inte varit i närheten av dessa ord. Utan hans brist på insikt och vetskap hade han inte givit mig en panodil ens. Han hade behövt vänta minst en vecka innan han givit mig ngt milt lugnande efter personalens tjänstefel.
Men nej, ha… han var imponerad över hur mkt sådana droppar som finns i svenska psykiatrin, och vill slösa som en västerlänning han
Finns bara en sak att säga
Stäng ner psykiatrin, den har gjort bort sig sedan urminnes tider,
Den är ingen vetenskap och kommer aldrig att bli heller.
Det finns kanske makter som komer klara av att plocka ner psykiatrins monsterstjärnor
tyvärr kommer det inte hända under vår tid de närmsta hundra åren, det är ju stjärnorna som håller branschen lysande och påverkar alla andra branscher,k så även somatikens… usch vilken ond cirkel och så få som ryter!
Hemskt.

Jag vill mer än gärna se psykiatrin helt nedmonterad och jag vill se doktorerna och sköterskorna behandla sig själva med den medicin de har i sina depåer, de får gärna bygga egen koloni med elstängsel – jag bistår med elen om den ev. skulle ta slut.
Psykiatrin ör inte vens värd döden,de ska ha pryl tycker jag*!
…men så är jag ett offer… därav min hatiska inställning
Ursäkta!

Man dör inom psykiatrins väggar – jag har sett den vidriga världen inifrån ut och nu utifrån in
Jag jobbar inom medicin men psykiatri?
Aldrig, däremot är jag beredd på att sparka in deras dörrar bokstavligen och omedelbart ge dem avsked på stående fot,skicka dem till socialen och därefter rännstenen… låta dem få bo där ett par år och kräla.

Jag är väldigt stimulerad över att kmr gör en exposé över psykiatrin, det var mer än jag visste (dvs att kmr jobbar så aktivt men hur jobbar kmr i Sverige?)
Hoppas det kommer fler, och mycket mycket oftare!!!

Jag skulle gärna vilja strypa var och en långsamt, men det får man inte, men man skulle faktiskt kunna dra ut sladdarna – det FÅR man nämligen, särskilt om man åberopar de mänskliga rättigheterna och vara beredd på att ta den tröga diskussionen på plats och vara beredd på hårda ordväxlingar.

Släpp in greenpeace och låt dem agera brainpeace!
Dom kan i alla fall sina saker!!!
ECT existerar ännu mkt mkt populärt… för vi är så egenkära utseendefixerade och egocentriska – medkänslan tynar bort och likgiltigheten permanentas medan Thailand och Alperna hägrar med dyra sportutrustningar och spa’7så vem giter egentligen engagera sig för norra skånes stinkande psykverksamhet??
Nobody!…
Egocentriska människor ser ju inte ens andras lidande och skiter väl i uppdrag granskning och kmr.
Man ska hem till radhuset och det tar tid att handla hem plantor och gummistövlar för 700 kronor och krattor för 4600 kr och alla rododendronbuskar…. man har icke tid att tänka på Berit och Anna som är inlåsta!!! torteras och behöver lite handfast hjälp… vad hjälper det de drabbade att man bara får snacka på utsatt tid i lämpliga lokaler???
Det är ju för fan totalförbjudet att bara andas seriösa ämnen när man är på fik och ute bland folk…. det vet ju alla.
Man ska äta dricka och VARA GLAD!!!!! inte tänka på tortyr… det är mycket!!! utbrett och en ren kod i beteende
I löjlgt snobbiga norra skåne är det så, ”man snackar lämpligt, inget trist…”
Så det måste först brytas, innan det går att bryta misshandelstrenden inom psyk.
Thats it /
Så sorgligt och grymt