ag uppfattar det som en kriminell handling


Vad är det psykiatrikerna försöker åstadkomma med ECT?

Detta skriver man vid Lunds Universitet på deras hemsida:

”Anslag till forskning om elbehandling
Elektrokonvulsiv terapi, ECT ”“ ”elchocker” ”“ har för många en skrämmande klang. Men behandlingens effekter är betydligt bättre än dess rykte: den kan hjälpa mot depressioner som inget annat biter på, och kan faktiskt också få nervceller i hjärnan att nybildas. Två forskargrupper i Lund har fått sammanlagt 600 000 kr av stiftelsen Konsul Thure Carlssons Minne för forskning om ECT.”

Texten fortsätter med att lägga ut om hur hjärnceller skulle nybildas genom ECT.

Var finns granskning av dessa psykiatrikers sjuka studier?

Sådan här propaganda sprider Lunds Universitet, vilket får mig att rysa! Kära ni på Lunds Universitet – rensa ut bland leden om ni vill behålla någon trovärdighet för er verksamhet i framtiden!

Man försöker visa en vetenskaplig sida, och anspela på att det trots allt är bra. Hur skulle det vara om man sa som det var: Många riskerar, förutom allvarliga fysiska skador, även minnesförlust.

Att undertrycka vissa minnen, eller att försöka skära av eller bränna bort vissa nervbanor eller kommunikationsvägar i hjärnan, eller att döva ned personens medvetande med droger, är de metoder psykiatrikerna i huvudsak ägnar sig åt när de ”botar” patienter.

Deras metoder är kristallklara! Ju mer man stänger av tankarna desto bättre, verkar vara deras motto.

ECT har alltid varit och är fortfarande en GRYM metod att försöka undertrycka någons oönskade tankar och beteenden med. Vem blir i längden friskare av att undertrycka sina tankar och känslor?

Det är bara en person med total okunskap eller en illvillig person som kan fortsätta ge patienter ECT. Det är klart att det går att lura i människor som står i nöd att ta till detta satyg till tortyr, som någon slags hjälp. Jag uppfattar det som en kriminell handling, oavsett vad lagen säger!