Allvarligt förvirrad efter elchocker


En gång såg jag en man bli el-chockad. Det var en chock både för mig och honom. Han fick den för att han var förvirrad. Efter ett dygns sömn sa han att han aldrig varit så förvirrad i hela sitt liv.

Det är märkligt i vår moderna och utvecklade värld att detta sätt av ”vård” tillåts. Ursprunget kommer ju trots allt från en psykiatriker som var på besökte i ett slakthus i Italien där el-chocken användes vid slakt av grisar.

Min erfarenhet är att den som fått ström i kroppen kan ha en rolig historia att berätta från de reaktioner och effekter den skapade men att det egentligen inte alls var de minsta roligt när det inträffade.

Det är dags att sätta de rätta perspektiven på vad som behöver rättas till i samhället. Visst är det fel med förtroendevalda som betalar svartjobb, klantar till det med kreditkort, inte betalar TV-licensen eller spionerar på nätet men här pratar vi om att de styrande, vilka vi har valt, accepterar och t.o.m. betalar för att tortera människor.

Och det sämsta av allt är att många av dessa människor tvingas till denna ”behandling” mot sin egen vilja.

Hur kan vi någonsin lösa de problem vi har i samhället om vi inte ens kan säga nej till något som vilken sund människa som helst vet är fel, om inte annat för att jag själv absolut står över och tackar nej till denna elektriska ”vård”.