Ångest, sömnproblem och kraftiga minnesluckor efter elchocksbehandlingar


”Hej, jag skriver detta nu för att jag för några veckor sedan kom hem från psyk och blev behandlad för deppristion med ect. När jag kom hem så visste jag inte vem jag va! min pappa ringde mig och jag hade skrikit rätt ut upprepade ggr, VEM ÄR JAG. jag kommer också i håg att jag tittade på mina ben och undrade vems jeans jag hade på mig, kommer starkt i håg känslan av att allt va så konstigt runt mig och jag förstod inte varför, fick för mig att alla hade lurat mig och gjort det här mot mig bakom min rygg, jag anklagade min mamma och pappa syster alla som stod mig nära.läkaren skrev ut mig några dagar senare tror jag och sa till mig att jag såg glad ut och va frisk, jag åkte hem med ett recept med 8 olika medeciner. jag lider av minnesluckor kommer inte i håg denna julen eller nyår min familj har berättat för mig hur vi firade dessa högtider. lider av att jag glömmer massa i vardagen har inte kunnat titta på varken tv eller kunnat läsa böcker då jag har sådana koncentration svårigheter, och glömmer så allt blandas i hop. Jag lider fortfarande ångest sömnproblem och humöret går upp och ner som en bergodhalbana eller så känner jag mig helt likgiltlig och känslolös.vet inte hur min framtid kommer att bli efter detta känner mig så frustrerad och arg över detta. har nu berättat min historia om ect och vill dela med mig om detta!!! mvh Susanna”