ECT-behandlingarna var hemska våldtäkter!


”Jag pratade om mina ECT-”våldtäkter” med min öppenvårdskontakt senast idag.Hon sa precis som alla andra.-Det är min DEPRESSION,som är orsaken till minnesförlusten och är det så VIKTIGT för mig och komma ihåg allt som hänt och när det har hänt..jag vill bara ha nåt och skylla på,för att min hjärna inte fungerar som förut,var hennes korta kommentar.

ALLT ni har skrivit här,stämmer på mig,man glömmer bort ord,man glömmer bort vägar man kört flera gånger tidigare,man glömmer bort människor och deras namn,man var så självdestruktiv/borta att man gick med på vad som helst som skulle göras på mig,jag BLEV inte ett dugg gladare eller slutade med självmordsförsök/tankar efter ECT:n,tvärtom,gillade mig själv ÄNNU mindre efteråt.Men jag har så mycket att kämpa med just nu,så jag ORKAR inte motsäga alla dessa som påstår att ECT:n inte gjort någon skada på mig,påstår att det var det enda som hjälpte just då…trots att jag bara hunnit vara inlagd någon dag,så dom hade inte ens försökt med nåt annat. Jag blir FÖRBANNAD,för att dom kan göra så här allvarliga saker mot en redan så trasig människa,man skrev inte ens under ett godkännande,jag var så borta att jag förstod INGENTING om vad som hände! Jag hade inte heller några anhöriga som hade kunnat ta beslutet åt mig. :-(

SNÄLLA ni som ORKAR..kämpa för vår rätt! Få dom och SLUTA leka med våra hjärnor!”