ECT skadar hjärnan för gott!


”Man skall inte använda etc mera än i nödfall, med risk för sucid akuthandling, lärde jag mig förr. En kille fick etc och tog livet av sig efteråt, så det är ingen garanti och förkastligt att använda i dagens Sverige!

Det finns andra tekniker som inte skadar, etc skadar hjärnan för gott och att köra serier efter varandra med etc, är ju helt sjukt av oansvariga läkare! Man baxnar för de tror alla problem hör i hop med psyket! Det är ett lagbrott att göra etc behandlingar utan pat medgivande och att förtiga risken för hjärnskador likaså.
Läkarna måste ha egna problem, eftersom de diagnostiserar ofta psyk problem oavsett vad än folk lider av, istället för att söka orsakerna som kan vara många. Det har blivit en fix idé hos dem. Folk som har ont, känner sig sjuka, har ont så de tror de skall avlida kan blir aggressiva pga det, vilket är normalt när de som skall hjälpa stjälper pat.

Individer måste när de är sjuka kräva information och inte gå med på vad som helst, helst ha med sig anhöriga för att dels ha stöd, bevis på vad som sägs och görs s a s. Det är barbariskt att ff ge folk etc, för om det hjälper så håller det oftast i sig ca 6 mån och med risk för hjärnskador bör man pröva annat. Det är för sorgligt att läkare har skadat ett flertal människor pga sin iver att sätta diagnoser med psyk problem som orsak, när det för det mesta ligger annat bakom, stämpla folk, skada folk och jag anser många lider av Bror Duktighetssyndromet, bäst, störst och vackrast.

Många människor har skadats av kvicksilver på samma sätt, fock sluppit etc, men nonchalansen och ovilja att logiskt inse det är ett gift som skadar hjärnan är en brist.

Man kan få det mesta av detta gift, nästan allt som finns och om man inte läser in sig själv, dör man i värsta fall. I sådana fall är det svårt att klämma åt tandläkare, läkare som inte bryr sig, inte vill inse, begripa skadligheten utan de sätts diagnoser på egen subjektiva tro i stället för fakta.
Jag är rel säker på att många som diagnostiserats för psyk problem, andra diagnoser, kan ha kvicksilverförgiftningssymtom som också ger minnesstörningar, div problem, symtom som kan vara flummiga. Ju längre man går med kvicksilverförgiftning desto sjukare blir man.

Jag känner ingen respekt för läkare, tandläkare m fl utan inser man måste läsa in sig själv, för att veta och förstå vad man kan göra, vad man skall kräva hjälp med. Förlita er inte på läkare, de kan inte allting, det är bara sjuka själva som har facit och om läkare, tandläkare lyssnar kunde de lära sig en hel del och bli mindre självgoda.

Tips, läs in er på akuta sjukdomar, symtom, behandling, mediciner, biverkningar osv. ifrågasätt och svälja inte allting som sägs.”