Elchock är tortyr och inget annat


Elchock är tortyr och inget annat. Har en människa en depression eller mår dåligt så finns det en anledning bakom. Ett trauma, vad som helst. Ett exempel är tillsammans med sin flickvän Maria när Tsunami i Thailand inträffade. Maria dör, överlever. Han hamnar i ett deprimerat tillstånd och mår dåligt. När detta har hänt kan inte en människa må bra, vem som helst hade deprimerat sig. Han har all anledning till att må dåligt. Ska han då elchockas och ta psykiatriska droger (så kallad knark) för att komma ifrån det. nej, verkligen inte. Då får han konfrontera det. Tack vare terapigrupper, träning och psykolog. Vem som helst hade mått dåligt i den här situationen, även psykiatriker. En går ju inte och skryter min flickvän dog i går så jag är så glad så. Knappast.

Ett annat exempel. Lilla Niklas misshandlas varje dag av pappan eller utsätts för incest. Detta gör utlöser att han har svårt att koncentrera sig. Vilket ger han stämpeln ADHD. Ytterligare så bör man konfrontera det.

Lilla Maria blir tvärmobbad i grundskolan och hjärntvättad till att hata sig själv. Vilket utlöser låg självkänsla och osäkerhet i vissa miljöer. Kan utlösa i posttraumatisk stress eller en form av torg skräck. inte i social fobi. Hon kanske inte vill beblanda sig i vissa miljöer som kan påminna om mobbingen. Hon känner sig tvärsäker i rätt miljö och osäker i en annan miljlö. Ytterligare ett bevis på att ADHD är ren bluff.

Saker och ting sker faktiskt. Trauman, barnmisshandel, mobbing, krig, hemlöshet, katastrofer. Det finns faktiskt andra verkligheter där ute än korkade förnedringsprogram, evighetsaktiga våldsspel och hysteriskt överdrivna actionfilmer och det är den verkliga världen och dess elände det för mid sig.

Och nej, elchock och droger hjälper inte en enda människa. Min erfarenhet är att KBT, TFT och träning hjälper, rätt miljl, bra kost mm.

Och en annan sak. Har märkt att människor som låter hela sitt liv styras kring TV och datorer blir överaktiva när det gäller andra saker. De kan inte ta ansvar för fem öre, ser livet som en lek, har ingen respekt för andra och flippar ut om någon inte är intresserad av de här meningslösheterna. Tjejen sitter och gråter och killen fortsätter att spela dataspel och få ett hysteriskt nervsammanbrott när det går åt helvete. Kan det möjligtvis inte detta vara en orsak som utlöser så kallad ADHD.

Mer inlägg från Daniel:

Vad tycks alla som skriver på protestlistan här

Fritt liv och mänskliga rättigheter (FLMR). Detta är en klubb som stöder människor som har haft problem med den idiotiska psykiatrin eller känner folk som har eller haft det. Den stöder föreningar som till exempel kommitee för mänskliga rättigheter (KMR) och Key to life och vill avslöja den riktiga sanningen om psykiatrin och dess stora bluff. Gå in på KMR och Key to life sidor och skåda en viktig och tankeväkande verklighet som får folk att tänka till och som bör komma ut till allmänheten

Ett råd till alla människor som tillfälligt mår dåligt av en eller annan anledning. Vad ni än gör , uppsök inte psykolog eller psykiatri, för de skiter fullständigt i patientens hälsa, utan vill bara tillsammans med läkemedelsföretagen tjäna pengar på människors trauman. Och kan gå så långt som att förtala, trakassera och kränka ner patienten för att få dit dem där de vill. Och de är fullt medvetna om det elände som dessa antidepressiva medel (knark) orsakar.

Aktivera er eller någonting sådant, men för guds skull undvik psykolog och psykiatrin. Ett par råd kan vara några terapiformer som heter kognitiv beteendeterapi (KBT), TFT (tankefältsterapi eller traumatiserad tankefältterapi), självhjälpsgrupper mm. Mediciner hjälper eller löser inte problemet, utan snarare förvärrar den.

Visst finns det människor som inte har någon anledning att må dåligt, men ändå är det. Då kanske mediciner hjälper. Men vissa kanske har all rätt att vara det och då vore det bästa att konfrontera problemet och få det ur världen. Visst kan det kännas jobbigt och obehagligt i början, men tänk sedan hur skönt det är när det är löst. Jag tror att det är därför det finns så mycket ilska och våld i samhället, för att folk inte tar itu med sina problem, utan flyr den enkla vägen, oftast genom meningslösheter och grejer som sänker ner en och bryter ner självkänslan.

Tro mig. Många psykologer är falska och tar patienterna som efterblivna idioter eller barnungar (och jag tror knappast att jag är ensam om att tycka det här) istället för att sätta sig in i patientens själ. Vad kan det bero på? Antagligen för att få patienten att känna sig värdelös och trycka ner honom. Så att de kan tjäna ännu mer pengar på honom. Ju sämre den mår ju mer pengar får de in. Skrämmande, men tyvärr sant.

Kolla upp något som heter kommitee för mänskliga rättigheter (KMR) eller Key to life (ideell förening). Där står all den information som ni behöver och defenitivt bör komma ut till samhället.

Har ni haft problem med psykiatrin eller psykologer eller känner folk som har haft det. Eller är allmänt emot psykiatrin och dess metoder. Välkommen att bli medlem. :)

Mer kommentarer från Daniel:

Jag tror att det är psykiatriker själva som bör elchockas och är de som har ADHD. Man talar ju oftast utirån sig själv.

Eftersom elchocker är så bra så så bör psykarna testa det på sig själva och ha en liten elchockstävling. Och så får de se hur de själva mår efter det. Det är nog ingen skada skedd eftersom det är så ofarligt så. Och på tal om deras snack om ADHD, har man sådana koncentrationssvårigheter och låg självkänsla så att man måste dölja det genom att tortera andra oskyldiga människor, då bör man ha den största kriterien för ADHD. Tror att när psykarna snackar om damp och ADHD så talar de om sig själva men lägger det på oskyldiga barn.