Elchocker är att dö och vakna igen!


”Electro chock är att dö och vakna igen. Inget bra ide av läkarnas sida som inte provar till sig själva, bara en gång, eftersom, dem lätt skriver diagnoser och mediciner till andra, samt dem som skriver dessa hemska rasistiska felaktiga vanor mot människor. Dem, som använder är själv hög aktade näsvisa människor som tycker att är högre än andra människor och inte alls tror på God. De kan få sitt straff också på något sätt.

I f. d. Jugoslaviens tid fick jag el- chockerna i militär tjänsten som blandades med civila speciella organisationen för att jag sade att Jugoslavien ska komma krig och att först ska bli förstod och detta hände, dem satte mig i fängelse för politisk propaganda i mitt 20 års ålders tid, när kallades jag på militär tjänsten. Vem skulle tänka sig att någon gång AP Kosovo RS Kosovo? var ett ide som kom i mitt huvud och skrev detta till militär polisen i f.d. Jugoslavien och detta hände också med Kosovas Republik.”